perjantai 25. syyskuuta 2015

Ei tuu aika pitkäks;)

Jösses ku tääl stadissa aika menee nopsaan. Tai kyl se saaressakin kuluu ihan yhtä lailla. Ei päivissä oo sen enempää tunteja vaik missä olis.
Viime viikolla siivosin kodin ku en oo koko kesänä imuria ottanu edes kaapistaan ulos. Nyt on taas kiva ku ei kompastu pölypalleroihin. Kampaajalla kävin hiukset tasoittamassa (aika värjäykseen on jo varattu).
Pankissa kävin tarkistamassa taloudellisen tilanteen. Konttori on muuttanut uuteen tilaan ja siellä on näin kaunis kakluuni
(tanakele, taas kuva meni tälleen, mä en ala . . .)

Sieltä heti ostoksille, hehe. Taito Helskystä uusin Roosa nauha -ohjekuvasto. Kauan ihastelin kaupan tarjontaa, kauniita ja kekseliäitä kotimaisia tuotteita. Siis joka kotiin eikä vain mitään matkamuistoja. Mä laitan toivelistalleni sieltä juuri tätä kauppaa varten tehdyn Helsinki pyyheliinan. Se on just mun oloinen, siinä on kissakin. Pyyhe on kallis niin lohduksi ostin kissaheijastimen.
(kuva napattu nettikaupasta)
Hauska Vauhtimimin varakassikin sujahti ostoskassiini. Hauska. Kaupan perällä oli soutuvene ja sen ympärillä kaksi tuote-esittelijää pohjoisesta, toinen Taitosisustus Ay ja toinen Painatuskeskus / Designcentre. Kivoja seinämaalauksia on Riitta maalannut. Sen verran kauan heidän kanssaan juttelin mukavia että sain muistoksi kirjan "Joki kahden kansan" ,tarinoita ja kuvia Tornion- ja Muonionjokien varrelta. Kalevala Korun myymälässä on niin paljon kaunista, mulla on nyt sitt Euran sydän kaulakoru. KK:lle on tulossa Roosa nauha korusarja.

Tietysti Usko tarkasti ostokset, Arnoldsin leipomuksen sain onneks syödä ihan itse. 

Lääkärissäkin oon käyny, akuuttitilanne oli ohi jo aikoja sitten mutta ku aika oli varattu niin . . . ja hampaat on tarkastettu. Valokuvassa käyty ja toimettu poliisille = uusi henkari tilattu ajoissa ennenkuin vanha umpeutuu. Ja Tupakkaryhmäläisetkin tavattiin taas, vielä on yksi kerta. Hienosti oon pärjänny ja on kiva ku voin ihan itse päättää meenkö vähäks aikaa ulos ku ei oo pakko mennä ulos röökille. Niih.

Eilen tapasin SeijaP:n joka oli Tyhy-päivänvietossa stadissa. Kannattaa katsoa Seijan postaus aiheesta, kivoja kuvia jäänmurtajalta. Mä ujuttauduin Seijan porukkaan Kampin kappeliin ehtoolliselle. Sellainen on harvinainen mahdollisuus ja oon tosi iloinen ku sain sen kokea. KIITOS Seija & kolleegansa. Ja 'Kerroksia' kirjajulkkareista Snurressa on hyviä kuvia. Olin sielläkin mutta kuvat ei onnistunu. 

Pitkästä aikaa kerkesin Villa Lankan neuleiltaan. Kiva oli taas tavata vanhoja tuttuja ja pari uuttakin. Tai noh, toinen on pitkäaikainen blogilukija mut ei olla tavattu,*vilkutus*. 

Lauantaina (huomennaOgelin tapaamiseen. Maanantaina Katjun kanssa Susin lampaita katsomaan.  Ja ens perjantaina Wetterhoffille Hohtoneulonta  SM-kisaan. Ja . . ke 7.10 Peroba Cafe  ja sitt . . . ja . . .
Ei pääse tämä muori homehtumaan;)
KS 

ps  Tämmönen on pystytetty Kampin torille, menkääs tsiigaan. 

 
ks 

13 kommenttia:

  1. Kyllähän on upea kaluuni. Sinulla on niin,niin kovija menoja. Mä varmaan tulisin aivan hulluksi kaikkien menojeni kanssa ,jos sielläpäin asuisin,kun täälläkin,pienessä maaseutukaupungissa ei aika riitä kaikkeen mitä haluaisin.

    VastaaPoista
  2. Onpas syksysi alkanut vauhdikkaasti. Komea tuo vanha kakluuni.
    Ogeliin en tänään ehdi kun olen menossa Tampereelle iltapäivällä.
    Tuota Kampintorin pömpeliä olenkin monena päivänä ihmetellyt ohi kulkiessani.
    Onnittelut siitä, että olet pärjännyt tupakkalakossasi!

    VastaaPoista
  3. Kampin kappeli on jäänyt mulla käymättä. Sinne kyl pitää päästä. Mä toin Pariisista jonkun ikävän pöpön. Nyt on koko perhe räkätaudissa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mä arvasin että sieltä se on tullut. Toivottavasti nuo tuhannet pakolaiset eivät nyt tuo mitään pahoja tauteja tänne, joku tubitapaushan taisi jo olla.

      Poista
  4. Ihana oli sinun kanssasi hetki viettää. Kiitos!
    Nyt nauti kaikista menemisistä ja kerää voimaa tulevan pimeän talven varalle.. Perjantaina nähdään.

    VastaaPoista
  5. Jeskamandeeraa, kesä saaressa on tosiaan ladannut akkuja!!! :o)
    Se on kyllä ihanaa, että aina syksyisin on uudistumisen aika, uudet harrastukset, uudet näyttelyt, uudet tapahtumat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, hyvin on ladattu kun ei yhtään potuta syksyn tulo. Onhan tää rikkautta, että on erilaisia jaksoja vuodessa ja vanhakin juttu/tekeminen tuntuu taas mieluisalta/uudelta.

      Poista
  6. Vauhtimimmi, sehän sinä olet!

    VastaaPoista
  7. Kiirettä näyttää pitävän ja hyvä niin. Kaunista syksyä!

    VastaaPoista
  8. Hieno kakluuni omalla paikallaan. Sinä siis olet onnistunut pysymään polttamatta. Vitsit, saat olla ylpeä itsestäsi. Laskepas huviksesi joskus paljonko säästät. Kulutukseenhan se kaikki ylimääräinen raha menee, enkä minä aikoinani polttanut kuin pari, kolme askia viikossa. Lopettamisesta on jo reilu 23 vuotta. Mä itse lopetin samana päivänä, kun raskaustesti näytti plussaa. Sitten mä sorruin vähäksi aikaa uudelleen reilut kymmenen vuotta sitten, mutta se ei kestänyt kauaa. Terkut Ossilasta!

    VastaaPoista
  9. Mä luulin, että sä oot käynyt jossain museossa tms. mutta että pankissa tollanen kakluuni, no jopas! On sulla kiirettä, hih.

    VastaaPoista
  10. Aika kiirettä taitaa pitää :) Uuni on muuten upea!

    VastaaPoista
  11. Kiitos *vilkutuksesta* Oli kiva tavata näiden kaikkien lukuvuosien jälkeen :o)
    Leila

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.