keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Viime viikon juttuja

Tai ehkä vähän ylikin viime viikosta, sillä se oli jo toissa lauantaina ku oltiin Katjulla neulenyyttäreissä. Kuten aina niin nytkin pöytä notkui herkkuja. Ilta oli hauska ja kului taas aivan liian nopsaan.
Tomaateilla koristeltu joulukuusisiikakakku  oli tosi hyvä, ehkäpä paras tuollainen mitä oon syöny. Ja toinen erityishyvä oli pullapötkylä (keskikuvassa suklaakakun vieressä), jossa oli sisällä jouluisilla hedelmäpaloja ja mantelimassaa. Sitä on jo tilannut Villen hakemaan mulle  Leipomokahvila N'avettasta.
 

Yllä Muppe ottaa ihan iisisti vaikka talo on täynnä naurua ja iloista puheensorinaa.
Alla Katjun Arjalta saama huikea joulukalenteri!


Oi oi, mä sain kivan kissanruokapussikassin, ja patalapun ja sytykeruusuja. Kiitos Outi.


Keskiviikkona oltiin Peroba Cafessa kuukausimiitissä. Paikalla oli Ilu esittelemässä Handun ihania lankoja. Kauppa kävi mutt mä pysyin kurissa enkä ostanu.


Torstaina Villa Lankan neuleilllassa.
Perjantaina teatteri Kultsassa katsoin näytelmä Varasto. Oli ihan kiva mutta kyllä aivan liikaa v.. ja muuta alapääsanastoa.


Lauantaina Ogelin Lankamaailman neuletapaamisessa.
Maanantaina Järvenpäässä Lentävän Lapasen järjestämässä leffaillassa - Knitting Movie. Nää on niin kivoja tapahtumia. Kyllä LL on seudun aktiivisin lankakauppa. Leffa luvattiin järjestää taas keväällä. Toivomme aikaisempaa alkamisaikaa että kotiutuminen ei menis ihan näin myöhäiseksi.
Pikainen piipahdun kaupassa ja sitt leffaan. Katjun raportti tässä KLIKS
 

Johan sitä tuossakin oli menoa ja meininkiä.
Kirjoitan toisen postauksen sekalaisista kuvista mitä kameraan olin ottanut sitten viime kerran. Uhmaikäisestä Uskosta ainakin kirjoitan.
KS

11 kommenttia:

 1. Onpa teillä ollut taas "herkullinen" tapaaminen, monessa mielessä. Varmaan aina tosi kivaa tavata neulekavereita. Hih, Muppe näyttää siltä, kun se olisi saanut kanssa mahansa täyteen herkkuja, eikä jaksaisi enää liikahtaakaan. Terkut Ossilasta.

  VastaaPoista
 2. Miten ihmeessä sinä ehdit kaikkialle? Tuo LL näyttää todella ihastuttavalta paikalta. Odotan Uhma-Uskon tarinoita vesi kielellä. Meillä kun ei enää ole koiraa, niin on saatava kuulla muiden lemmikkien touhuista sitäkin enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, Ukko on mennyt Sateenkaaarisillan tuolle puolen. Lämmin osanotto.

   Poista
 3. Ollaanpa me taas saatu tehdä kaikkee kivaa.

  VastaaPoista
 4. Menoa ja meininkiä. Pötkylä ja siikakakku olivat todellakin huippuhyvää.

  VastaaPoista
 5. Känny jättää näköjään ihmeellisiä välejä...

  VastaaPoista
 6. Teillä on todella ollut menoa ja meininkiä :)

  VastaaPoista
 7. Todella hauskaa tapaamista ja tunnelmaa, " oi jospa oisin saanut olla mukanan" ...

  VastaaPoista
 8. No ollut sulla rientoja kerrakseen :) Toi leffa vois olla kyllä kiva kokeilla joskus. Jahas, mitähän se Usko on taas keksinyt...

  VastaaPoista
 9. Voi hyvät sylvit miten monissa ihanissa tapahtumissa olet saanut olla mukana. Hieno kuusipatalappu ja tosi hauska kissanruokakassi. Nyyttärit ovat niitä kaikkein parhaimpia.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.