perjantai 8. tammikuuta 2016

Kehärata, talvikin tuli

Hrr hrrrr, kamala pakkanen. Hemmetti, mä en tykkää. Noh, onneks nyt näyttää jo lauhtuvan ja vähän sateli luntakin.
Keskiiikkona olin lentoasemalla kummipoikaa vastassa ja tulin sieltä kotiin 'uudella' yhteydellä eli kehäjunalla. Noh, eihän tuossa ollut kuin kaksi uutta asemaa, johan Tikkurila-Helsinki väliä on tullut ajettua vuosikymmenet. Toiseen suuntaan olis ollut enemmän uutta mutta en iltasella viitsinyt jäädä odottelemaan.
Hissi junalle oli huonosti merkitty, se oli ihan keskeneräisen kolon näköinen (sitähän se tietysti onkin), kävelin ohi, palasin kysymään neuvoa. Jahas, juu kaiketi tässä sitt hissi on;)

Eilen purin kodista joulun pois. Useinkin pidän Nuutinpäivään asti mutta nyt on kaikenlaista menoa niin parasta pakata kun oli hetki aikaa.
Vähän talvista ilmettä nyt. Nämä ihanat ristipistelyt saavat olla vielä esillä, tuo punainen sarvipää on kyllä aina jossain näkösällä kun en raaski sitä mihinkään laatikkoon piilottaa, on niiiiiin kaunis. Nämä olen vuosien kuluessa  saanut blogiystävä Eilalta.  Jouluksi Terhiltä saatu Jääkukka saa myös vielä olla esillä.
 Voisi minätahansa hetkenä luulla, että tästä tippuu vesipisaroita. Näin kuvattuna ei näytä miltään mutt en parempaa kuvaa saanut aikaiseksi.
Mustikan varvut vihertää ja tekee lehteä tai kukkaa tai mitä lie. Saankohan piankin korjata satoa;)

Seuraan blogia 70-luvulta, päivää! ja kun pakkasin kynttelikköä niin otin siitä nostalgia kuvat. Ei ihan 70-luvulta mutta 80-luvun alkupuolelta. Aina vaan toimii, vain lamput tietysti oon vaihtanut. Kotimaista laatutavaraa, ja kauniskin.

KS

7 kommenttia:

 1. Meillä on eteisessä lähes identtinen kynttelikkö 0-80-luvun taitteesta. Se on Airamin ja lamputkin alkuperäiset! Noita käpymansetteja en laittanut tänä vuonna. Minä olen matkannut Malmilta Kivistöön asuntomessuille, mutta täytyy joku erta tehdä koko ympyrä. Käykö Usko yhtään talvella lumessa tassuttelemassa? Vai taitaa olla liian kylmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei käy ulkonaulkona. Parvekkeella katselee tirppejä ja tänään lumihiutaleita. Pihalla on lemmikkien ulkoiluttaminen kielletty ja tuo läheinen ulkoilukalliometsä on niin koiran hajuinen ettei Usko tykkää siellä olla niin en ole lumikävelyä ajatellutkaan kokeilla. Tai pitäisköhän.

   Poista
 2. En tykkää pakkasista minäkään!!!
  Meillä oli melkein tuollainen kynttelikkö, ensimmäisemme, mutta erimuotoinen. Tänä jouluna se päätyi matkansa päähän kun ei syttynyt enää enkä jaksanut uusia lamppuja hankkia.
  Mukava että ristipistot ovat olleet mielusia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä todella mieluisat ja arvostetut. Pöllöroikkokin mullla on tuossa kässypöydän vetimessä.

   Poista
 3. Täälläpä poikkeus, kun tykkään kunnon talvesta pakkasineen.
  Luonnosta kuolee pöpöt ja nilviäiset, kasvitaudit helpottuu.
  Kohti uusia lukemia ja kerrospukeutuminen huippuunsa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Radiosta kuulin, että punkit ei tykkää tällaisesta vähälumisesta pakkastalvesta. Jee jee, punkkeja kuolee solkenaan.
   Hyvähän se on että pakkasta on sen verran ja sen aikaa että pöpöt kuolee mutta rajansa kaikella, pakkasajallakin.

   Poista
 4. Pakkasta on nyt jo pikkusen liikaa minun mielestäni, odottelen että vähän laantuisivat. Sen vähän joulun, jonka olin laittanut, jopa kyntteliköt siivosin pois jo, vaikka yleensä annan olla kynttilänpäivään asti.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.