torstai 17. maaliskuuta 2016

Suklaatehtaalla, neulemiitissä ja arvonta

Pääsiäinen lähestyy. Noidat ovat jo matkalla.
Tämän noidan navigaattori opasti ihan päin seiniä!



Kaikki odottaa arpanumeroita, laitetaan ne ekaks:

Here are your random numbers:
20
23
4 
Timestamp: 2016-03-17 18:04:18 UTC
 20 on Maria
 23 on Matleena
Nro 4 on Liisa mutta hänelle on jo ylläri tehtynä (joka ei nyt enää oo ylläri) niin päädyin tässä edelliseen numeroon 3, joka on Sari (Anonyymi).

ONNEA voittajille. Postitan liinat huomenna.

x x x

Maanantaina Stadin Slangi jengi kävi Fazerilla vähän suklaata syömässä. Juu, ihan yhtä hyvää se oli siellä ku kotona. Mä kysyin miksi Fasun Sinisessä on selvästi makueroja. Noh, se voi  johtua kaakaomassasta, sato ei aina ole just samanmakuista ja toinen makuun vaikuttava asia on maito. Kesä- ja talvimaito on erimakuisia. Fazerhan on ainoa sukutehdas, joka käyttää ihan oikeata maitoa. Mä rupeen nyt pitään kirjaa mausta ja valmistuspäivästä, sithän se selviää onko kesäsuklaa parempaa ku lehmät on saaneet maukkaampaa ruokaa.

Tiistaina oltiin porukalla Järvenpässä Tuusulanjärven rannalla Vanhakylän Kartanolla neulemiitissä. Katju oli taas järkänny. Porukkaa oli kivasti löytäny perille.  Suosittelen katsomaan kuvat Katjun blogista, hyviä kuvia.


Katossa on kauniit, alkuperäiset maalaukset.
Myös komea kakluuni on 1800-luvulta. 


Ihana ja kuuluisa beetlekin tuli näyttäytymään meille! Siis volkkari,joka on sisustettu virkatuilla liinoilla yms. virkkuilla. 


Mitä on kuvassa?


Lanitium ex machina oli myös paikalla, tietysti lankoineen. Ihania, ihania lankoja. Herrrrkullisia värejä. Namskis.
Kuvassa on siis mun uudet ja kauniit langat, jos ett hokannut niin tässä ne on:


Ja tässä mun pääsiäislankamuna;)

KS

16 kommenttia:

  1. Todella upeat puserolangat ostit!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! onpas ihanaa voittaa;)
    Sulla on taas ollut mielenkinoisia päiviä, ja ihania lankaostoksia, mitkä värit, nams.

    VastaaPoista
  3. Onnea voittajille :) Meinasin kysyä, että mitä noista langoista ajattelit tehdä, mutta tuossa Katjun kommentissahan se jo näkyykin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, vaihteeksi ajattelin tehdä itelleni vaatteen. Niitä en oo paljoa tehnyt, ei vaan oo kolahtanut. Näitä Latiniumin lankoja oon ihastellut mutta en oo ostanut ku ei oo ollu tiedossa mitä tekis mutta nyt oli pakko ostaa nää nami värit ja malli on Veera Välimäen uudest kokoelmasta se raidallien minkä kaikki muutkin tekee - breethe tms. vaikea nimi.
      Suomalaiselta pitäis kyll saada ohje suomeks ja ymmärrettävällä nimelläkin.

      Poista
    2. Ai se on se Breathing space tai jotain... Se on kyllä kiva malli. Mä kanssa just marisin siitä, että tekeekö Veera nykyään vaan englanninkielisiä ohjeita/kirjoja. Mäkin sorruin ostamaan ihan pikkiriikkisen lankaa...iih! Mietin kuumeisesti että mitä kivaa niistä teen, joku huivi pyörii koko ajan mielessä, mutta millanen. Sopivaa mallia ei tunnu löytyvän ts. mieleistä. Ehkä teen vaan omasta päästä jotain mikä sit hyvältä tuntuu, ja jos teen tuubin niin teen sen kirotun mallitilkun ;)

      Poista
  4. Voi noita parkaa kun on noin pahasti käynyt =)

    VastaaPoista
  5. Mitähän tuo noita on katsellut, kun on seinään törmännyt! Onnittelut voittajolle! Kaunis paikka, ei voi muuta sanoa. Tuosta autosta luinkin jostain, mutta olisi kiva nähdä ihan livenä. Aivan ihanat värit noissa sun langoissa. Voisin panna lasipurkkiin ihailtavaksi. Onko sinun pääsiäismunassa jotain kimalletta? Siis oikea juhlamuna!

    VastaaPoista
  6. Ihania juttuja taas sinulla ollut. Nami nuo langat!

    VastaaPoista
  7. Tuo noita on mainio. Oli kyllä kiva ilta tiistaina. Puseron etenemistä odotellaan mielenkiinnolla. Oikein hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  8. Onnea voittajille! Vanhakylän kartano näyttää kauniilta paikalta.

    VastaaPoista
  9. Eihän tuota pääsiäismunakerää raaski neuloa pois!

    VastaaPoista
  10. Voi vitsi, nyt vasta luin, että olen voittanut siis yllärin, ihanaa! Miten ihmeessä sait ton huippukauniin langan munittua ton muotoiseksi, taidat olla pääsiäiskukon/kanan/noidan/pupun sukua. Kivaa palmusunnuntaita sulle ja Uskolle! Liisa

    VastaaPoista
  11. Kaunis kiitos vielä tätäkin kautta! <3
    Oletpa ostanut upeita, ihania lankoja! Niistä tehdystä vaatteesta tulee varmasti huikean hieno. Iloa tikutteluun!
    Sari

    VastaaPoista
  12. Kiitos ihanasta pinkistä liinasta, olet sinä taitava.

    VastaaPoista
  13. Kiitos ihanasta pussukasta.

    VastaaPoista
  14. Hyvää pääsiäisen jatkoa ja onnittelut liinan saaneille. Ihanaisia lankoja olet ostellut. Tuo kakluuni on mahtavan värinen. Vähän tuon värisiä Aladinin lasimaljakoita olen alkanut keräillä. Jonkun vuoden projekti:) Terkut Ossilasta ja mukavata neulontaa nuista herkullisen värisistä langoista. Tuloksia ootellessa:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.