perjantai 7. lokakuuta 2016

Kuvia viikolta 40


Sunnuntaina Hagiksessa oli Maalaismarkkinat. Siellä juttelin parin poliitikon kanssa Vartiosaaren kaavasta yms. Huh huh, kyll oli kieroja tyyppejä ja toinen oli oikeesti aika tietämätönkin stadin asioista.


Spåralla sujuvasti toiselle torille:


Tiistaina ajelin fillarilla maisemareittiä Hertoniemestä Viikkiin, ja takaskin tietysti mutta tylsää reittiä jolla jouduin harhaankin.


Kaislikko suhisi ihanasti!


Helsingin maantietteellisessä keskipisteessä (tai ilmeisesti se on nyt vähän siirtynyt kun Sipoosta pakkolunastettiin jotain käyttökelvotonta maata) on peltoa, peltoa ja lehmiä!


Perjantaina kävi frissalla. Kyllä Hiusboxin Sari   Suvi  taas teki hyvää työtä, tuli just semmosta kiharaa ku mä halusin. Tästä tulee föönattuna kiva kampaus, semmonen vähän suorempi (niinku on profiilikuvassakin)

Ennen


Välissä


Jälkeen


'Kaikki muut' kässäilijät on Burda-risteilyllä, paitsi mä. Noh, kun ne rahat säästyi niin eilen ostin itselleni lipun Pähkinänsärkija ja Hiirikuningas -balettiin! Jee, mä oon monta vuotta tästä haaveillut ja nyt se onnistuu. Näytöspäivään on vielä piiiitkä aika mutta on kiva ku on jotain mitä odottaa.
KS

7 kommenttia:

 1. Sinä ehdit näköjään moneen paikkaan. Minä en ehtinyt Hagiksen markkinoille enkä silakkamarkkinoillekaan.
  Enkä ollut B-risteilyllä enkä ti-kässässä enkä ke-kässässä. Mulla taisi olla laiskuusviikko.
  Huomenna ja ylihuomenna on Kuulutko sukuuni -tapahtuma Vantaalla ja sinne pitää mennä kumpanakin päivänä.

  Uusi kampauksesi on muuten upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii sitä löysäilläkin välillä. Arvasin, että sulla menee Vantaalla viikonloppu ku näin mainoksen tuosta sukutapahtumasta.
   Kiitos kampauskehusta.

   Poista
 2. Samaa minäkin funtsin kuin Anitta tuossa edellä, että kyllä sinä olet virkeä ja ehdit moneen paikkaan. Tosin on sinulla siellä houkutuksiakin enemmän kuin meillä täällä, mutta uskon olevani niin laiska "liikkumaan", että en pysyisi tahdissasi vaikka siellä olisin. ;) Kiva kampaus, tekee sinut niin nuoren näköiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo houkutuksia on ollut aikalailla ja oon nyt menny sinne ja tänne ettei sitt tarvii katua miks en menny jne. Kivaakin on ollut.
   Kiitos kampaus kehusta, kyllä tämä taas on kiva ku oli jo aika epämääräiseksi päässyt kasvamaan.

   Poista
 3. Ei kai kaikki muut kässäilijät sentään ;-). Terkkuja kuitenkin risteilyltä. Päivitttämään en kuitenkaan ehdi nyt, kun ollaan lähdössä isännän kanssa Eräs-teatteriin.
  Aurinkoista viikonloopua sinulle.

  VastaaPoista
 4. Musta tuntui, että risteilyllä ei ollut hirveästi kässäilijöitä, mutta tarkkaa määrää en kyllä tiedä. Kampaajalla käynti piristää aina :)

  VastaaPoista
 5. Aktiivisuuttasi olen minäkin aina ihaillut. Tosin itsellä työt haittaavat pahasti harrastuksia :) Todella kiva kampaus!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.