tiistai 11. lokakuuta 2016

Menossa mukana ja kissakuvia

Harjaneilikka 
Taas oon ollu menossa:
Maanantaiaamuna Kampissa oli Makujen päivä-tempaus, jaettiin materiaalia ja muutama kävi testaamassa keuhkojensa kunnon. 
Aamuvoimistelijoita oli aikas monta Hanna Brotheruksen vetämässä viikon avauksessa.
Aamun kulkijat olivat kyllä aika kiireisiä, että ei heitä oikein saanut innostumaan savuttomuuden ajatuksesta. Hyvin monella oli kuulokkeet korvissa ja valtaosalla kännykkä kämmenessä tuijotettavana.
Aamujumppaa säestettiin omituisella soittimella.
 
Maanantai-iltana olin Kallion kirkossa Slangitsyrkassa.


Tiistaina oltiin LeaP:n kanssa kaupungilla vähän kiertelemässä kauppoja. Cafe Espanadessa juotiin kaffet ja syötiin herkut. KIITOS Lea tarjoilusta ja seurasta. Otetaan uusix.


Neilikat kuihtuivat mutta harjaneilikat voivat vielä hyvin ja pääsivät pätkittyinä matalaan maljaan. Ostiin uusia kukkia: jotain kärhöä ja yksi tädyke. Vähän kyllä huvitti oikein ostaa tädyke, joita kesällä saaressa kasvaa rannat sinisenään.
.

Usko The Cat on taas ollut kuvauskohteena. Marlen tuoma heinä on kasvanut syötinkuntoon.
Onneksi kasvusto säilyi rasiassa vaikka se yksi yö oli käyty pudottamassa keittiön hyllyltä, jonne olin sen unohtanut kastelun jälkeen. Heinän kasvaessa se on pidettävä joko kirjahyllyn päällä tai vitriinikaapissa.

Ostin uuden liukuestematon mattojen alle. Tietysti Usko koemakasi sen ensin!  Kun matot oli laitettu tän päälle niin katti oli vähän ihmeissään, että minne se kummallinen lattianpeite hävis.


Parvekkeella se koemakasi myös kanervat mutta siitä ei ole kuvaa kun tuli äkkilähtö pois alta ku 'Mamski kiroten partsille syöksyi'.
KS

6 kommenttia:

 1. Usko on aina niin kuvauksellinen :)

  VastaaPoista
 2. Usko on kyllä uskomaton venyttelijä!
  Otetaan vaan uusiks kahvittelut ja kauppojen kierrot.

  VastaaPoista
 3. Sulla on taas ollut niin monenlaista. Voi tuota ihanaa Uskoa! Se vois vaikka muuttaa meille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, pidänpä mielessä, että sun luona on hyvä koti tarjolla;) Välillä tulee uskon puute jaksanko Uskon temppuja mutta sitt taas se on niin kiva kaveri.

   Poista
 4. Usko otti selvästikin osaa aamujumppaan ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.