sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Matkailua


Maija-systerin 80-vee synttäreitä vietettiin muutaman päivä etukäteen ruotsinlaivalla. Maija ja mä mentiin Tukholmaan päin kaksistaan ja takaisin tultiin Maijan pojan Benin perheen, Kerry, Tara ja Finn, kanssa. Ben tarjosi illallisen, namskis kun oli herrrkullinen pippuripihvi.


Värtanin maisemia


Kaffella


Ikivirkeä

Torstaina stadissa oli sitt penkkaripäivä. Siinä sitä olikin ulkolaisille ihmettelemistä! Tara ja Finn silmät pyöreitä katsoivat lenteleviä karkkeja ja isänsä keräsi niitä oikein urakalla. Onneksi famulla oli tyhjä kassi.


Poliisi otti selfien:), ehkä sillä on nokialaisen pampun paikalla tuo selfiekeppi;)


Kävi se matka ja päivä kadulla seisten sankarille rankaksi, taksilla kotiin oli mennyt, perhe palasi laivalle ja Tukholmaan serkkujen luokse viikonlopuksi, sitt taas kouluun Kentissä.


Mulla oli konsertti-ilta. Olin kutsuttuna Helsingin poliisisoittokunnan 70-vuotis konsertissa. Kyllä oli ihan eri saundi ja meininki kuin silloin ku ite bändissä soitin. Hieno konsertti ja upeat solistit; Paula Koivuniemi, Aili Ikonen, Sami Pitkämö, Ville Rusanen, Esko Heikkinen ja Petri Juutilainen.


Lopuksi laulettiin yhdessä tietysti Lasten liikennelaulu!


Nyt on reissut reissattu. Mä lupaan: seuraavassa postissa on käsityö! Mä kyll unohdin kuvata lapsille antamani säärystimet:(
KS

2 kommenttia:

  1. Onnea siskollesi; hän näyttää tosi pirteältä :) Laivalla on aina kiva reissata.

    VastaaPoista
  2. Onhan sulla ollut matkakertomusta joka lähtöön. Itse en ole edelleenkään ehtinyt tai saanut aikaiseksi postata. Ehkä joku päivä...on niin paljon kaikkea muuta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.