lauantai 16. syyskuuta 2017

Lankaa, neulottua, syysukkonen


Stadissa on muutamia kivoja kaivonkansia, tänään satuin tämän kohdalle.


Kotoa lähtiessä katsoin täsmäsään eikä pitänyt sataa mitään ennenkuin illansuussa. Rautatietorin Kansainvälisillä markkinoilla ollessani taivas repesi: satoi kaatamalla vettä, satoi rakeita ja ukkonen jyrisi.


CraftCorner / TaitoShopissa oli tänään Käsityölauantai. Marian kanssa mentiin vähän 'katsoon tarjouslankoja'.
Niitä esittelemässä olikin teetee:n uusi vetäjä Niina Kaakkurivaara! Toivotan Onnea ja menestystä! Oli tosi kiva nähdä henkilö, josta on lukenut usein ja vielä useammin nähnyt nimen neuleen suunnittelijan kohdalla. Juttua meillä riittikin kun oli sopivasti taukoa asiakkaiden virrassa = pitelivät sadekuuroa jossain.


Tässä olikin myös hyvä tilaisuus kiittää teetee'n uudistuksesta, josta tuli sähköpostilla tieto pari päivää sitten, laitoin jo heti silloin kiitosta palautelomakkeella.
Tässä lainaus e-meilistä:
"teetee-lehden ohjearkisto on siirtynyt nettisivuillemme Ilmaiset ohjeet - arkistoon. Sieltä löydät kaikki aiemmin ilmestyneet neuleohjeemme ja voit selata ja hakea sopivaa ohjetta erilaisilla hakusanoilla."
Nettilehtiä olikin tosi vaikea selata ja etsiä tiettyä ohjetta. Nyt löytyy ja helposti, Tekstiiliteollisuus ohjeluettelo.


Ostin Haltia, neulon kämmekkäitä ja/tai lapasia Asunnottomien Yö -kampanjaan.


Sinne olen jo neulonut kahdet lapaset (toiset kuvaamatta) ja yhdet sukat. Jämälangoista.


Stadissa oli tänään taas aivan liian monta tapahtumaa; kävelyfestari, hävikkiruokaviikon lopetus, Tyhjä kulho, Toivon tori ja monta muuta. Pari kivaa jäi menemättä, esim. Dekkarifestivaali Pörssitalossa ja sieniretki Sipoonkorpeen. Ehkä ensi lauantaina ei ole mitään tapahtumaa missään.
KS

6 kommenttia:

 1. Nyt tiedän mihin laitan lapaseni. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun lapasille löytyi hyvä kohde. Hyvä kun tuon Asunnottomien yön otin esille.
   Sinne kelpaa kyllä sukat ja pipot yms. mutta nyt ainakin Ehyt ry mainitsee nimenomaan käsien lämmittäjät.

   Poista
 2. Minäkin pidin sitä nettilehteä hankalana, mut olis kiva jos se painettu lehti vielä ilmestyisi. Mä oon niin vanhanaikainen :) Enkä oo ees ainut. Moni sitä kyselle.
  Haltiin kannattaa laittaa mukaan pesu VILLAOHJELMALLA. Oon kahdet sukat onnistunu huovuttamaan, ku laitoin normi neljään kymppiin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, painettu on aina paras.
   Kiitos Haltin pesuohjeesta, välitän sen myös Marialle. Ja täältähän useampikin sen varmaan hoksaakin.

   Poista
  2. Kuulin eilen, et ainakin se sukkaleheti julkaistaan vielä paperisena. Kunhan uudet pallasvärit saadaan maahan. Vasta marraskuussa :(

   Poista
 3. Kivoja yksityiskohtia maanpinnassa, kun kuitenkin moni kulkee pää riippuen, on sitten mitä lukea.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.