lauantai 30. syyskuuta 2017

Syyskuun päätteeksi


Kuvassa näyttäisi olevan naisvoimistelija renkaiden ja nauhan kanssa mutta sitä se ei ole vaan siinä on meduusa.
Näitä oli paljon ja kirkkaassa vedessä ne näkyivät hyvin kun käytiin laittamassa systerin "saari talviteloille".


Viikin ulkoilupolun varrella on eväspaikka, pöytä-penkkeineen. Siinä kasvaa myös iso kuusi, jonka juurakko ei ole nuotiopaikka vaikka sellaiseksi joku sen on luullut.


Hauska sienien pesä, puu ei kyllä ehkä tästä tykkää.


Tallinnassakin kävin itsekseni siellä taas uusilla paikoilla kiertelin mutta kuvia en ottanut kun Tallinnakuvia blogissa on jo niin paljon. Ehkä sit taas seuraavalta reissulta jotain, ehkä.

Perjantaina oli Hämeenlinnassa Wetterhoffilla perinteiset Hohtoneulonnan SM-kisat. Ensimmäistä kertaa oli myös miestensarja, jossa seitsemän rohkeata tarttui puikkoihin.
Itsekin neuloin, 21 kerrosta, mutta leikkimielellä kun olin liikkeellä niin höpötin siinä neuloessakin, ehkä pari riviä hukkasin mutta sainpahan heitettyä ajatuksen mitä neulelapuille voisi jatkossa tehdä. Siitä otettiin koppi ja jotain jatkokäyttöä niille joskus tulee.
Mun ystävä Katja voitti! Toisen kerran hän on mestari, viime vuonna oli kakkonen.

Katjalle onnittelut! Ja kiitos kyydistä.

Maanantaina Wetterhoffin sivulle tulee videota ja tuloksia yms.
KS

3 kommenttia:

 1. kiitos itsellesi seurasta ja kannustuksesta :)

  VastaaPoista
 2. Vilkas viikko, kivasti monenlaista puuhaa.

  VastaaPoista
 3. No on sulla ollut taas monenmoista rientoa :) Mun piti vakaasti postata viikonloppuna, mutta niin se vaan hurahti viikonloppu puita raahatessa ja pilkkoessa, eipä ehtinyt juuri levätä ja rentoutua. Nyt on selkä kipeä ja tuntuu että kädet irtoavat. Onneks enää 2 herätystä tällä viikolla. Mä oon kanssa miettinyt että pitäiskö pihliksistä tehdä jotain kun en oo vielä koskaan mitään tehnyt muistaakseni ja nythän niitä olis hirveästi. Täytyy tuumata vielä hetki.
  Hieno juttu tuo Teeteen ohjeiden uudistus, se nettilehti on ollut vähän hankala ohjeiden suhteen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.