tiistai 3. lokakuuta 2017

Suhdetoimintaa

17.10.2017
useita keräyksiä,
 joihin ehtii vielä osallistuaSunnuntaina oli Stadin järjestämä LähiöFest täällä Herttoniemenrannassa. Siellä oli useita Stadin edustajia, kirpputori, paikallisia yrittäjiä ja järjestöjä.
Keskustelin KSV eli kaupunkisuunniteluviraston edustajien kanssa, oli mielenkiintoista kuulla suunnittelijan näkökulma asioihin joita vain paperilla tulee katsottua.
Tapasin sukulaisenkin, jota olen vain muutaman kerran nähnyt niin piti pitkään miettiä mistä tuon tutun näköisen henkilön tunnen, kysymällähän se selvisi.
Kuljetuslavoista tehtyjä penkkejä ja tuoleja, hauska idea ja kauniit räsymatot päällisinä.


Tiistaina olin ensin Kalevala Korun järjestämässä asiakastilaisuudessa upeassa ympäristössä: Hotelli Vaakuna. Onneksi tämä kaunis sisustus on tallella.


Sieltä kipaisin Suomen Lähetysseuralle Tähtitorninkadulle, vein ison kasan vanhoja postikortteja, kirjekuoria ja postimerkkejä. Näinkin voi tukea toimintaa.

Tähtitorninvuorella alkoi jo olla vaahteranlehtiä maassa ja syksyn tuntua tihkusateessa.
Silakkamarkkinoilla oli vain muutama asiakas ja moni koju olikin jo sulkenut.

Torilta kadun ja olinkin jo seuraavassa kohteessani Craft Cornerissa, jossa oli näyttelyn avajaiset.


Virosta esillä ovat Kylli Jacobsonin käsinkudotut lapaset ja sormikkaat sekä Riina Tombergin kauniit villajakut.
Suomesta on Handun käsinvärjätyt langat ja sukkalankut, Kainon täysin kotimaiset neuleasut.
Kainon edustajaa ei kuvissa näy koska hän ei päässyt tänne tänään.

20.–21.10.2017 järjestetään työpajoja sekä pop up -myymälä, jossa näytteilleasettajat myyvät omia tuotteitaan. Työpajoihin on ennakkoilmoittautuminen

Olipas kiva ja monipuolinen päivä. Kiitos kun sain osallistua tilaisuuksiinne. Voisin sanoa, että kannattaa olla asiakas että saa kutsun kivoihin tilaisuuksiin.
KS

5 kommenttia:

 1. Monenlaista hauskaa ja innostaava olen nähnyt ja kokenut.

  VastaaPoista
 2. Onpa monta kivaa ja mielenkiintoista käyntikohdetta.

  VastaaPoista
 3. Millä ihmeen ajalla sä kerkiät näihin kaikkiin ihaniin tapahtumiin. Nuo neuleet täytyykin pistää must-listalle ja käydä ensiviikolla kurkkimassa. Kiva oli myös raporttisi meduusoista ja hohtoneulontakisoista joissa minullekin tuttu henkilö otti voiton.

  VastaaPoista
 4. Sinulla on aina kaikkia kivoja paikkoikkoja, missä keksit käydä! Ja hienoa, että jaat niitä meille muillekin. Upeita nuo lapaset!

  VastaaPoista
 5. Oi mitä käsitöitä! Kiva tilaisuus. Mä oon kanssa nähnyt kuormalavoista tehtyjä pöytiä ja ties mitä, hauskaa kun ihmiset keksii uusia ideoita ihan tyhjästä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.