lauantai 28. lokakuuta 2017

Tähän on tultu


*  . . . että parvekekukat kukoistavat vielä ensi lumen tullessa.

* . . .  että kaupassa on robotti palvelemassa.

En kyllä halua tuommoista hoitajakseni.

* . . . että kaikkien pitäisi olla mukana digimaailmassa. Radion digi-illassa kerrottiin, että aina kuitenkin on se 10%, joka ei ole mukana, syystä tai toisesta.

Mä en ole Facebookissa enkä muissa yhteisöissä. Mua ei enää pyydetä neulekekkereille eikä -matkoille tai muihin rientoihin. Vuosikausienkin tuttavuudet ovat haihtuneet ilmaan. Sähköpostin tai e-meilin kirjoittaminen on ilmeisesti paljon vaikeampaa kuin toisenlaiset "pikaiset "viestit.
Pääministerikin esitti osanottonsa Twitterissä!
Muutaman ilmeisen oikean ystävän kanssa yhteydet kyllä pelaa vähän vanhan-aikaisemminkin.
Olen tilanteesta pahoillani mutta eikös sanota, että kun yksi ovi sulkeutuu niin toinen avautuu. Odotan mielenkiinnolla monen uuden oven aukeavan koska muitakin ovia on lähivuosina sulkeutunut.

* Satavuotiaassa Suomessa, ja Helsingissä, on sentään jotain vanhaa ja kaunista jäljellä. Kuvia Krunikasta, jossa oli lounaalla Virpin kanssa.


Uuttakin filmataan.


KS

16 kommenttia:

 1. Meilläkin kukki pihakuistilla vielä sinnikkäästi miljoonakello. Ihmettelen aivan samoja asioita kuin Sinäkin. Ja itsekin olen ihan tietoisesti pysynyt poissa Facebookista. En ole liittynyt myöskään Instagramiin, Twitteriin tms. Ystäviini pidän yhteyttä puhelimitse tai heitä tapaamalla. Onneksi Sinullakin on aitoja, todellisia ystäviä, joita tapaat "oikeassa" elämässä. <3
  Sari

  VastaaPoista
 2. Tämä blogi on ainoa tällainen digiaikainen yhteydenpitoväline, on ollut jo kohta 13 vuotta. Sanovat, että bloggaus on jo mennyttä maailmaa mutta siihen en vielä usko. Niin monia hienoja blogeja on että en usko niiden heti kohta lopettavan. Onhan tämä monipuolisempaa kuin nuo FB, Insta, Twitter tai muut sellaiset.
  Kyllä puhelu on aina läheisempi kontakti kuin piip-piip-pikaviesti-piip.

  VastaaPoista
 3. Ihana, että pidät yhä blogia. <3 Toivottavasti jatkat (jos se itsestäsi vaan tuntuu hyvältä); blogiasi on ilo seurata. Itse luen vain käsityöblogeja. Muutamasta on tullut tärkeä ja läheinen, erityisesti, kun on saanut tutustua myös niiden kirjoittajaan ja ystävystyä. Katselen myös paria-kolmea podcastia (silloin, kun ehdin tai muistan). Uskon itsekin, että blogeille on vielä lukijoita. :)
  Lupsakkaa lauantai-iltaa.
  Sari

  VastaaPoista
 4. Kirjoitin juuri pitkähkön vastauksen, mutta se katosi julkaisun jälkeen. Yritän siis uudelleen: Ihana, että pidät yhä blogia! <3 Toivottavasti jatkat (jos se vaan itsestäsi tuntuu hyvältä); blogiasi on ilo seurata!
  Itse luen vain käsityöblogeja. Muutamasta on tullut tärkeä ja läheinen, erityisesti, kun olen saanut tutustua niiden kirjoittajaan, ja ystävystyä. Seuraan myös muutamaa podcastia (silloin, kun ehdin ja muistan). Uskon, että blogeille on jatkossakin lukijoita - myös Kristiinan Silmukoille! :)
  Lupsakkaa lauantai-iltaa!
  Sari

  VastaaPoista
 5. Minäkin olen "blogi-ajan" ihminen. Sinunkin blogia olen lukenut jo vuosia.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Kristiina, kun pidät blogia. Käyn siellä ajoittain "kurkkimassa" missä olet retkeillyt yms. Minä en ole sinua unohtanut . Otan yhteyttä, jos ilmaantuu vaikka mukavia retkiä. Helmikuussa retkemme Ouluun oli mielestäni hyvä.Samoin Luontokeskus Haltiaan.
  Lähden mielelläni kanssasi vaikka "yön yli" retkelle, jos sellaisia on tarjolla. terveisin LeenaP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, mielessäni olet usein. Kunhan sopiva kohde tulee niin mennään taas.
   Ogelissa en oo nyt käyny ku on ollut muuta ja siellä on niin paljon hälyä että ei ole oikein mukava, mutta ehkä taas sielläkin joskus tavataan.

   Poista
 7. Kyllä Helsinki on kaunis kaupunki!

  VastaaPoista
 8. Asiasta puhelet ystäväni vaikka itse olen sinne naamikseen sotkeutunut, onneksi olen pysynyt niistä muista erossa. Mitään ei ehtisi harrastamaan jos joka paikkaan pitäisi päivittää tekemisiään. Hienot kuvakohteet olet taas Stadista löytänyt.
  Terv. yks huonosti omaa blogiaan päivittänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, aikasyöppöjä ne ovat. Ihmisten puhelin piipittää jatkuvasti uusita tärkeistä viesteistä. Mikä on kenellekin tärkeää ja ihan oikeasti tärkeä heti tiedettävä asia. Moni ei ole läsnä vaikka vieressä onkin kun viestit on heti katsottava ja vastattava. Yms.

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Taidan yrittää saada nämä talvehtimaan jos jaksaisivat ensi kesänäkin kukoistaa. Nämähän oli puutarhalla istutetut niin multa on ollut hyvää ja lannoitteet kohdillaan.

   Poista
 10. Tytär minullekin on yrittänyt opettaa näitä chatteja ja twittereitä sun muita, mutta kun en viitsi vaivautua opettelemaan. Vielä on sentään muistissa aika kun kirjoiteltiin kirjeitä tai juostiin naapuriin puhumaan kasvokkain =) Se oli minusta paljon mukavampaa.
  Mukavaa viikonjatkoa sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähköisillä e-korteilla olen yrittänyt kavereita muistaa mutta turhaan kun niitä ei uskalleta avata kun viruspelko on niin suuri.
   Joskus ihan oikean postikortin lähetän ihan huvikseni ja niistä on kyllä tykätty.

   Poista
 11. Komppaan kaikkea! Minäkin vanhan linjan blogistelija vaikka harvakseltaan tulee päivityksiä. Facessa oon eniten "viran puolesta" (ja se on oikea aikavaras), mutta muut systeemit olen vielä onnistunut välttämään. Twitteriin yritin kerran, mutta se varmaan huomas, et mulle ei mikään 140 merkkiä riitä, enkä päässyt sisään :)
  Kaupan itsepalvelukassalle en myöskään suostu - mielummin vaikka jonotan!
  Meillä vielä edessä mökin laitto talvikuntoon ens viikonloppuna - saapa nähdä millainen on keli!

  VastaaPoista
 12. Niinpä meikäläisellekin riittää tämä blogimaailma (lukupuolella nykyään), en millään viitisi perehtyä muihin "härpäkkeisiin". Tosi vähän tulee nettiäkin selailtua, melkeimpä vaan tarpeeseen.


  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.