sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Elmassa ynnä muuta


Pyhäinpäivänä oli perinteinen Malmin hautausmaakierros.


Sunnuntaina (5.11.) olin elämäni ekaa kertaa myymässä kirpputorilla Asukastalo Ankkurissa. Kaupaksi kävi vuodelta 1950 Talonrakennusopas! Sekä muutama mappi, jotka ostettiin asukastalon tarpeeseen. Ankkurissa on kirpputori aina kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 10-13.


Torstaina oli eka Käsityökahvila Ankkurissa, klo 10-12.30. Ei oltu nyt ehditty mainostaa vielä niin eipä paikalla ollut kuin mä ja Pirkko. Saas nähdä kuinka tulevalla viikolla sana on kulkenut. Täällähän voi myös syödä edullisen lounaan samalla.

Lauantaina kävelin Elma-messuilla koko päivän. Paljon kivaa nähtävää oli ja ostettavaakin olis ollut mutta pysyin aika hyvin tiukkana. Pronssiset kissakorvikset ostin kun myyjä oma-aloitteisesti tinki hinnasta! Alpakkalankaa en vaan voinu vastustaa kun villan kasvattanut eläinkin oli nähtävillä.


Suomenlampaanvilla oli nyt kauniisti esillä kun Sanna Vatasella oli useita villanäytteitä ja vyyhtejä yms. sekä vastailmestynyt kirjansa BÄÄ.


Ja eläihallissa oli tietysti suomen- ja ahvenanmaanlampaita.


Suomenhevoset esiintyivät mutta katrilli oli sen verran vauhdikasta, että kuvan laukaisu ei osunut hepan kohdalle.


Keppareillakin oli kilpailuja.


Sen olisin halunnut nähdä kun tämä 1100 kiloa olisi noussut ylös. Sorkkakin on valtava, sen alle ei ole hyvä jäädä.


KS
Usko on alkanut olla pesäpuunsa ylimmällä tasolla.

2 kommenttia:

  1. Onpa kiva kun teidän asukastalossakin alkaa kokoontua käsityökahvila. Varmaan tulee enemmän ihmisiä paikalle kunhan sana leviää.

    VastaaPoista
  2. Minulta jäi nuo messut väliin, mutta korjaan tilanteen Tampereella.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.