sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Pipoja

Pari keltaista freesia ja pikkuprotea tämän viikon kukkina.

Eipä ole viikolla mitään kuvattaa tapahtunut; vesijumppa, Kampin kässäkahvila, pitkästä aikaa Sokoksen neuletapaamisessa ja torstaina Ankkurin käsityökahvila, jossa olin ihan itsekseni. Lauantaina käväisin Martin markkinoilla Kaapelilla, mutta mitään en ostanut ku ei ollut tarvetta.
Kaikenlaista neuletta on tekeillä mutta tuntuu että mitään ei valmistu. Sisulla nämä pipot tein loppuun vaikka mieli teki muuta neuloa.

Itselle taas tällä samalla, hyväksi havaitulla, mallilla pipo. Tarvii kyll ehkä vielä tupsun. Ekassa kuvassa oikeampi väri.


Lanka: Grignasco Tango, 50%  villa, 25% alpakka, 25% viskoosi. Tämä kyllä näyttää ja tuntuu enemmänkin silkkisekoitteelta, olisko vyötteen tiedot väärin? Kulutus 45 grammaa.
Lanka saatu Pirjolta, tästä tulee vielä kauluri ja ehkä rannekkeet. Kiitos.
Puikko: 3.25 Addi-pyörö
Malli: Pitsimyssy


Heijastinlangasta pipo ulkomaille teinitytölle, en viitsi nimeä kirjoittaa jos vaikka käyvät blogia katsomassa. Veljelleen heijastusta harmaana, joustinneuleella.


Vyötteen ohjeen mukaan neulottu, yksi kerä riitti, puikot 7 ja 8. Huh huh mitkä halot!


Viikonloppu oli tarkoitus retkeillä Pirttisaaressa mutta sääennusteessa oli niin paljon sadetta, että jätettiin menemättä. Hyvä niin, koska tällä kerralla ennuste piti paikkansa. Sadepisarat parvekelasissa ovat melkein kuin heijastuskimalteet ylemmässä kuvassa.


Metrokin menee jo naapurikaupunkiin, mä pysyttelin kyllä tällä puolella ja ehkä siirryn käyttämään maanpäällista junaa Espooseen mennessä.

KS
EDIT: Jee! Ensi vuoden käsityötekniikka on: Kirjonta!
Tämän vuoden tekniikka - makramee -  ei mua innostanut lainkaan.

Edelleen hyvässä kukassa!

6 kommenttia:

 1. Pipa onkin jo tarpeen, kun lämpötilat laskee.
  Kivat värit ja mallit.
  Olitko mustikkatorilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, mustikkatori? Siis en ollut Tallinnassa Martin markkinoilla vaan ihan täällä stadissa. Virolaiset valtaa Kaapelitehtaan tuotteillaan näihin aikoihin joka vuosi.

   Poista
 2. 😊 olin tunnistavinani sinut Possessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aha! Joo! Olinhan mä siellä. En muistanut ollenkaan ku tuosta on niin kauan enkä ole ohjelmaa katsonut. Tarkat silmät sulla.

   Poista
 3. Kiva lanka tuossa punaisessa pipossa. Mä olisin halunnut käydä pitkästä aikaa Elmassa mutta kun olin niillä tyhjänpäiväisillä I love me -messuilla niin eihän sitä rahaa ole jatkuvasti laukata messuilla. Ensi vuonna ehkä sitten toisin päin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.