keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Mili-alpakasta pipo

Mili
 kuvakaappaus Koiramäeltä

Elma-messuilta ostin ihanan alpakkavyyhdin, Koiramäen kartanon Milistä kehrätty, ja nyt se on neulottu pipoksi. Pehmeä kuin ... tosi kiva ja varmasti lämmin.Lankaa kului koko 100 grammaa.
Neuloin resorin 3.5 ja kuvun 4.0 Addin pyöröpuikolla.
Mallin löysin netistä Crazyhands.net

Joulutonttu oli kuullut, että kaipailin pieniä Handmade merkkejä, ja niitä sitten sain, kiitos.Bää-kirja on luettu ja kuvat katsottu, ja palautettu kirjastoon että seuraava saa sen luettavakseen.

Kotimaiset lammasrodut on esitelty ja kerrottu taustat yms. Ihan jees tietopaketti mutta ei erityisesti uutta tietoa, voiko sitä ollakaan kun faktat on jo tiedossa.
Kuvat on aika tummia ja mallit eivät välttämättä tule esille parhaimmillaan.
Ohjeet on ihan jees mutta eivät innosta niitä tekemään, ehkä vähän liian erikoisia mun makuun.

Kannustan käyttämään kotimaista villaa sekä lampaista että myös alpakoista. Eläinhän on tuontitavaraa mutta on hyvin sopeutunut meidän oloihin ja tuottaa hyvää villaa, joka sopii myös useimmille lampaanvillalle oikeasti allergisille (kutitus ei kaiketi ole allergia).

KS

5 kommenttia:

 1. Menikin tovi kun luin kaikki postaukset joita en ollut vielä lukenut. Kommentoin nyt vaan tähän yhteen. Onpa muhkean näköinen alpakkapipo! Paljon oot ehtinyt puikotella. Uskolla oli hyvät ilmeet palapelin äärellä ;D

  VastaaPoista
 2. Tuo pipo on kyllä niin ihana. Pehmeä ja suloinen.

  VastaaPoista
 3. Oi, oi mitkä ihanat tupsut Milin korvilla.
  Kaunis ja niin tarpeellinen pipa.

  VastaaPoista
 4. Alpakkalanka on lämmintä! Minulla on semmoinen poncho ja se on todella lämmin vaikka on pitsineuletta. Juu, ei ole omatekemä, valmiina ostettu messuilta. Pipo on kauniin värinen ja pehmoisen näköinen.

  VastaaPoista
 5. Kaunis pipo! Suloista, että voi tietää nimeltä alpskan, jonka villasta lanka on kehrätty.
  Yhdessä podcastissa esiteltiin tuota kirjaa- saman tyylisiä ajatuksia siitä tuli miulle.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.