sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Pientä sitä ja tätä


Tuollaisen pienen oranssin lasiketun ostin Tallinnasta perjantaina. Se on paikallista käsitytötä. Reissussa olin LeaP:n kanssa. Kiva päivä meni nopsaan, käytiin siellä sun täällä. Mitään isoja ostoksia ei tehty, ihan käsilaukkurepulla selvittiin kumpikin. Kiitos seurasta, Lea!

Ai niin, ostinhan mä Rimistä tämän lasten palapelimaton neuleiden viimeistelyalustaksi. HInta oli 12 euroa, Karnassa vastaava KnitPro maksaa 21 euroa. Tälle piti paperikassai ostaa, ei ihan siihe pikkureppuun mahtunut.


Lähetin vanhat kiiltokuvat ja paperinuket Marjatalle Enkulin käsityöt blogistille. Hän tykkäsi niistä  ja esittelikin niitä, KLIKS. Halusin antaa nuo vanhukset hyvään kotiin, sellaiselle henkilölle joka oikeasti niitä kerää ja arvostaa. Mitään en niistä vastalahjaksi odottanut mutta paluuposti toi hienosti tuunatun kalenterin. Kyllä nyt passaa tapahtumat muistiin kirjata, on tämä upea kirja. Kiitos Marjatta!Lauantaina oltiin Marian kanssa leffassa; Yösyöttö. Oli kyllä hauska ja pirteä leffa, sai nauraakin. Sen jälkeen mentiin teelle Fredan Ounce-teehuoneelle.


Mun tietokone keljuilee mulle, hidasteee ja pysähtyy jopa kokonaan kesken lauseenkin. Taitaa olla rikki menossa tai sitten on joku pöpö tai vierailija koneella. En ole nyt kommentoinut lukemiani blogeja enkä vastannut saamiini kommentteihin. Kiitos niistä, kaikki kyllä on luettu ja meinattu vastata mutta sitt taas on *tilt* osunut kohdalle. Ihme, että nyt sain tämän kirjoituksen tehtyä.

Mukavaa alkavaa kuukautta eli Hilpeätä helmikuuta
KS

4 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja sinulla.
  Minulla on ollut flunssaa ja väsymystä, joten en ole alkuvuonna bloggaillut.

  VastaaPoista
 2. Se on kyllä kiva kun erilaisia teehuoneita on alkanut tulla sinne ja tänne. Mun antiikkikone tekee just tuota, että kesken sanan jumittuu ja sitten saakin odotella, puhumattakaan nyt kuvien äärimmäisen hitaasta latautumisesta... Sen takia mua ei varsinkaan innosta kovin usein postata, mutta se mun antiikkikone onkin jo 12 vuotta vanha. Ihmeen hyvin kestänyt. Kivat nuo alla olevat ryppyvarsisukat! Mulla on jossain keskeneräisissä vähän samantyyppiset...eh. Vasta 1.5 vuotta sitten ne on aloitettu, pitäiskö ne kohta kaivaa esiin niin saisi ehkä valmiiksikin...

  VastaaPoista
 3. Tämä Marjatan kirja on kaunis.

  VastaaPoista
 4. Ihania ostoksia olet tehnyt ja ihan sydän lämpeni, että tykkäät kalenteristasi. Minä vaalin sinun aarteitasi kuin silmäterää. KIITOS VIELÄ

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.