sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Sormikkaat


Harvoin mä mitään hävitän mutta yhden sormikkaat olen jonnekin hukannut. Piti siis neuloa uudet. Villakangastakkiini sopiva väri löytyi Koukuttamon valikoimasta joulukuun neuletapaamiisessa.


Ranteen käänteen nurjan puolen neuloin varmuuden vuoksi Arwettalla mutta olisi tuo varsinainen lankakin riittänyt, 47 grammaa sormikkaat painavat.

Käänteen yhdistämistä neuloessa meni pikkuisen vinksinvonksin:)


Perussormikas omien sormien mukaan, neulottu 2.5 HiyaHiya sukkapuikoilla.


Uskolle on maistunut ilmakasvi, kahtena yönä kuulin kun lasi ropisi siihen malliin, että kynsillä sieltä herkkua metsästettiin. Niin maukasta on ollut että on ihan oikeasti syönt kolme lehdykkää! Piti siis kasvi laittaa amppeliin roikkumaan.


Jokohan ensi yöksi luvattu myrsky toisi tänne etelärannikollekin vähän valkoista maahan? Noh, onhan mulla tämä kaunis ritarinkukka, joka on avannut uusia kukkia.
KS

9 kommenttia:

 1. Oletpa löytänyt takin väristä lankaa! Ritarinkukka on lempikukkiani. Meillä oli monta punaista ( en edes laskenut), mieheni jäi eläkkeelle ja sai kukkia. Meillä oli melkein kukkakauppa. ;)

  VastaaPoista
 2. Tulikin kauniit sormikkaat. Väri on suorastaan herkku.

  VastaaPoista
 3. Pirskatin kierteet, kun tuollain kiemurtelee.
  Hienosteluhansikkaat.

  VastaaPoista
 4. Kerrassaan upeat sormikkaat. Onkos Sinulla nyt sitten kokedama.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein on, ehkä pitäisi pari vielä lisätä ja oikeasti riippumaan.

   Poista
 5. Ihanat sormikkaat! Minulta ei syntyisi mitään noin työlästä puikoilta. Luulen, että sormien teko on vaikeaa ja menee koko ajan huonosti. En tiedä ilmakasveista mitään. Eikö niillä ole multaa, onko edes vettä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sormet ei oo sen vaikeampia ku kantapääkään, ne on vaan myyttejä ja legendoja että on vaikeata. Ehkä entiset tekijät ei halunnu että muut oppii niin sanoivat että vaikeeta on, niiin vaikeeta.

   Ilmakasveilla ei oo multaa, vettä ne saa ku sumutetaan tai voi vaikka ottaa mukaansa suihkuun sinne jonnekin niin se sitä kosteutta imee itseensä. Ehkä ei kannata laulaa suihkussa ettei kasvi pelästy.

   Poista
 6. Hienostuneet, kauniit sormikkaat... minunkin pitäisi kaivaa muutamia kudottuja lapasia ja muuta esille, voisi vaikka kuvailla, vaikka itse olen aika laiska nykyään kutomaan mitään:)

  VastaaPoista
 7. Ihanat, lämpöiset sormikkaat!
  Kukkasista (paitsi tulpaaneista) en niin kovin paljon välitä, mutta tuo ilmakasvi on kyllä mielenkiintoinen.
  Juu - valkoista tuli ja menikin. Merikin aukesi kotirannassa edellisyön myrskyssä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.