tiistai 6. helmikuuta 2018

Uusi koti


Viikko sitten maanantaina sain tietää, että saan pienemmän asunnon samasta rapusta alakerrasta. Keskiviikkona sain avaimet ja lauantaina illansuussa oli vanha asunto tyhjä ja siivottu. Uudessakin oli jo melkein kaikki paikoillaan ja nyt alkaa olla vain hienosäätöä. Eli tosi nopsaan kaikki kävi ja hoitui. Siis 54 neliöisestä kaksiosta 41 neliön yksiöön terassilla.
Joka ikisen tavaran ihan itse siirsin kerrosta alemmaksi. Vain kirjahyllyt ja perintökirstun kävi Ville pikaisesti kantamassa.

Ikean pieni "nokkakärry" ja syksyllä Pahvi-Paavosta pelastamani tukeva Pelikan-laatikko sekä kestokassit olivat kova sana tässä muutossa.

Kierrätyskeskus kävi noutamassa isot ylimääräiset tavarat. Esim." Pyöreän Pöydän Puikottajien" kokoontumispöytä on nyt mennyttä, vaikk eihän ne olleet aikoihin kokoontuneetkaan.

Tässäpä tärkeimmät uutiset tällä kerralla.

Kuulumisiin,
KristiinaS

26 kommenttia:

 1. Kaikkea hyvää elämääsi 😊

  VastaaPoista
 2. Sepä oli nopeaa toimintaa! Mitäpä sitä ylimääräisistä neliöistä maksamaan kun mahtuu pienempäänkin ja sinun yksiösi onkin tilava yksiöksi ja vielä terassilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, mä oon joskus nopea käänteissäni. Terassin kun saan kissatiiviiksi niin Uskolla on siinä kiva tepastella. Nyt se on siinä käynyt valjaissa vähän nuuskimassa tilaa.

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin! Mukava kun sait uuden asunnon samasta rapusta, niin muuttokin sujui hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Lyhyt mutta silti raskas, tavarat painaa saman verran alaspäin vietäessä.

   Poista
 4. Oletpa laittanut tuulemaan. Onnea uuteen kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Sitä vaan pitää päättäväiseseti puskea tavara ja kaappi kerrallaan, siirtyä seuraavaan ja vielä yksi ja sitten tauko.

   Poista
 5. Onnea uuteen kotiin. Sehän järjestyikin kätevästi, kun pääsit muuttamaan samassa talossa. Olisin ollut "joutilas" tulemaan muuttoavuksi. terveisin LeenaP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MIetin kyllä apuria mutta kun niin nopsaan kaikki kävi niin en ehdinyt kunnolla pohtia mistä apua löytyis. Kiitos kummiskin.

   Poista
 6. Onnea uuteen kotiin. Oletkin taikatempun tehnyt kun olet saanut mahdutettua tavarat noin paljon pienempään tilaan =) Minullakin on sama edessä kesään mennessä, mutta asunnosta ei vielä ole tietoa. Isot kestokassit ovat kyllä tosi käteviä muutossa, helppo kantaa ja mahtuu paljon tavaraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taikatemppu oli se Kierrätyskeskus, joka haki isommat huonekalut. Eilen kävin siellä etsimässä pienempää ja olikin jo hyvin mun lahjoituksia myyty, hyvää tavaraahan ne oli/on. Uutta ei vielä löytynyt.
   Ja sauna tässä on kallis turhake niin se on nyt säilytystilana, tietysti sulakkeet kytketty pois päältä.

   Poista
 7. Oletpa todella pannut tuulemaaan muuton kanssa! Varmaan upea tunne, kun itse muutit. :)

  Ilo, onni, rauha,
  suola, leipä, kauha.
  Otithan ne mukaan,
  myöskin uuteen tupaan!
  Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 8. Minultakin onnittelut uuteen kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olitkin ekana tästä asunnonvaihtamisesta tietämässä kun Tallinnan matkalla oltiin.

   Poista
 9. Ohoh, sä oot kyllä ollut nopea mutta hienoa että kaikki sujui näppärästi ja nopsaan. Plussaa kyllä tuo, että samassa rapussa niin ei tarvinnut pihan kautta loikkia. Ja terassi on kyllä kiva, Uskollekin. Onnea nyt sitten uuteen kotiin ja koitetaan nähdä lähiaikoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tarvii tuo terassi vaan saada Uskon pitäväksi, nyt siinä on aukkoja ja aidan päällekin tuo kepeästi hyppää. Olishan sitä kyllä pihanpoikkikin voinut muuttaa (yhtiöllä on siinäkin taloja) mutta hyvä näin. Pääasia on se, että en maksa turhasta tilasta.

   Poista

Kiitos kommentistasi.