sunnuntai 23. syyskuuta 2018

Ketuttaa


Syyskuu on ollut tosi kiva, lämmin ja aurinkoinen. Kuivan kesän jälkeen oletin puiden pudottavan lehtensä jo syksyn alkaessa mutta vielä on monin paikoin täysin vihreää, tässä hieman keltaista. Syys ei siis ketuta mutta jos talvi on kylmä ja korkeat nietokset niin se tulee ketuttamaan.

Itse kettu esiintyy ompelemassani pussukassa. Kankaan ostin Tallinasta jo ehkä vuosi sitten. Pesinkin sen melko pian mutta ompelu vaan jäi ja jäi. Tässä se nyt on.


Vaihteeksi vetoketjullinen pussukka ja sisälläkin on vetoketjullinen pieni tasku. Jos en ihan, ihan väärässä ole niin nämä kaksi vetoketjua ovat vielä faijan kotelotehtaan peruja, ne viimeiset, jotka mulla oli jäljellä. Siis jo antiikkia;)


Jos *X* vielä muistaa puheet tästä  ja tunnistaa tämän omakseen niin voin luovuttaa vaikka iltapäiväteen merkeissä:)

Kettuja on myös puikoilla, ihan kohta valmiinakin. Vähän ketuttaa kun taitavat olla naftit, vähän väljemmät ois saanu olla.

Se ketuttaa aika lailla kun tämä neuleliina jäi antamatta ennenkuin porukat lähti takaisin Fijille. Ei vaan tavattu. Noh, kaiketi systeri laittaa tän postissa menemään, ainakin jouluksi. Malli on jo moneen kertaan tehty ja kuvattu Ditte II kirjasta Knitted Lace. Turkoosi on yksi Marcian lempiväri. 


Myrskyä ei tullutkaan, mä olin varoitukset kuunnellut ja toiminut sen mukaisesti: kukat pois roikkumasta ja muukin tavara pois sateesta. Turha vaiva.


Jos vielä kaupassai on kotimaista vesimelonia niin suosittelen. Oli tosi makoisaa ja mehukasta.Nyt on oikeanlainen spåra! Vaikka en enää päivittäin Cocista juo - niinkuin joskus - niin kyllä tämmönen mainos lämmittää ja piristää ketutuspäivää.
Fillaristeja haukutaan jatkuvasti mutta on meille jotain hyvääkin annettu: fillarinhuoltotolppa!
Ai joo, yks neuleohje piti saamani syyskuun ekalla viikolla mutta ei sitä ole vieläkään tullut, siis ketuttaa, ja tosi-tosi paljon. Kun alunperin jo pääsiäisenä tätä odotin.

Mukavaa syyskuun viimeistä viikkoa! 
KS

7 kommenttia:

 1. Voi miten hieno kettupussukka ja aivan ihana liina! Olet kyllä niin taitava❤ Vesimelooni on tosiaan herkkua:) Kauniita syyspäiviä sinne❤

  VastaaPoista
 2. Kaunis vihreä kuva! Ja kaunis on pussukkakin, ketut on aina söpöjä.

  VastaaPoista
 3. Noin nätisti saakin ketuttaa ;)

  VastaaPoista
 4. Monta ketunhäntää kainaloon ja menoksi!

  VastaaPoista
 5. Nyt kyllä on niin hieno pussi että pitäiskö tässä teehetkeä ehdottaa... T. Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, jos kerkeet teelle, mutt sit syysretkellä viimestään saat sen:)

   Poista
  2. Jesh! Palaillaan asiaan! :) M

   Poista

Kiitos kommentistasi.