sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Syyspäivä Tallinnassa


Protea Kukkatorilta

Virpin, Erjan ja Rinan kanssa viettiin kiva päivä Tallinnassa ja Eckerön laivan kahvilassa. Kiitos Rina kun järkkäsit reissun.
Karnaluksiin tietysti ensin. Toisilla oli isommat ostokset, mulla vaan vähän:


Pari kerää ohutta huivilankaa, pari koukkuamiskoukkua kun sen tekniikan jokin aika sitten opin, peukalonsilmukanpitimet ja noita nipsuja heijastimien kiinnitämiseen.  Heijastin on helppo siirtää takista toiseen. Ja 2.75 sukkapuikot KnitPro mutta ne onkin liian terävät:(


Sit mentiin kadun yli antoisaan Wool & Woollen lankakauppaan, FB-linkki. Oi oi ja voi miten ihania lankoja siellä taas oli, tai siis aina on ollutkin. Ja laadukkaita. Jos oikeasti haluaa hyvää lankaa edulliseen hintaan niin tänne kannattaa mennä.
Kaupasta olen kirjoittanut 2011 tästä KLIKS. Ihan kaikki vanhassa kirjoituksessa ei ehkä enää ole niinkuin kirjoitettu on, mutta . . . pääosin vielä ihan ok tietoa.


Tommosta superpehmoista Dropsin Puna lankaa ostin kauluria varten. Mieliteki Shetlannin villaa puseron verran mutta kyll ensin täytyy se ohje olla.

Muualta ostin kengännauhat uusiin tai siis vähän käyttyihin Kuoma-lenkkareihin, jotka sain napattua itselleni kun olin oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Ja SUVA-sukat kun ovat niiiin hyviä.Uudistetussa Nautica-kauppakeskuksessa kukin kävi missä kaupoissa kävi. Virpi osti hurjan edullisesti pari paria kenkiä, Skechers. Satamassa huomattiin, että siinä kaupassa oli muutkin käyneet: parilla pikkulikalla oli vilkkuvat-välkkyvät lenkkari ja naamat loistivat.

Siinä sitten käytiin oven suussa olevassa juustokahvilassa. Kauniisti tarjoiltuna edullinen 3:n euron kahvi! Siis tuo pieni viinerisiivu oli siinä kylkiäisenä. Tämmöseen paikkaan tekee mieli mennä uudestaankin. Rina söi herrrkullisen suklaakkkupalan.
Oli oikein kiva päivä ja mukavassa seurassa se hupeni liiankin nopsaan, vaik kyll kotona uni maistui kun jalkoja oli hetken lepuuttanut.
KS 


4 kommenttia:

 1. Taas pääsit Käymään Tallinnassa. Meikäläiselle se on todella harvinaista herkkua. Jos Helsingissä asuisin,niin kyllä usein kävisin tallinnassa ja voi lentokenttäkin olisi niin lähellä.

  VastaaPoista
 2. Onpas ollut kiva reissu ja upeita ostoksia olet tehnyt

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa/ näyttää kivalta reissulta, kun on vielä samanhenkisiä ihmisiä mukana.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kun voitte päivän reissun Tallinaan tehdä milloin vain. Pääsin minäkin täältä Oulusta käymmään Karnaluksisaa syyskuun alussa ja muissakin käsityökaupoissa ihan Saarenmaalla asti.Kivoja ostoksia teit. Toi Wool & Woollen kauppa pitää laitta muistiin kun joskus ehkä ens vuonna meen Tallinnassa käymään

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.