keskiviikko 21. marraskuuta 2018

Sukkamysteeri ja Uskon lelu


Ostin Uskolle lelun kun ajattelin, että tämmönen superherkullisen tuoksuinen olis kiva. Kyllä se ekalla kerralla kelpasi mutt se siitä sitten. Ei tämä kissa hurmaannu edes kissanminttu-matatabi tuoksusta, pöh. Tai ehkä pitäisi vielä kokeilla niitä ihmetikkuja, siis pelkkää matatabia, jos sitä jostain kaupasta löytäis.




Osa 1, Lumikello-sukat

Lauantaina tuli ensimmäinen ohje Taito Joulumysteeri sukkaan. Se on nyt tehtynä. Langan väriä en edelleenkään saanut oikein, taitaa olla mahdoton väri koska ei se Taiton sivullakaan ole sellainen kuin tämä on, kaunis.


Villaviidakon Emma kertoo mysteeristä. Hän kirjoittaa tästä kauniista väristä: " 
 "Taito Special" -väri on semisolidi tumman piparmintun värinen. Sävy on ehkä maailman vaikein vangita kameralla, mutta ah niin raikas!"  Eli ei ihme, että mäkään en ole onnistunut väriä kuvaamaan.

KS

Tassutuksia ja rapsutuksia kaikille kissakamuille,
t. Usko The Cat

10 kommenttia:

  1. Oletko Usko kokeillut piipunrassia? Kyselee Merri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, en oo semmosta tassuihini saanut. Pitää ruveta semmosta maukumaan.

      Poista
  2. Mulla on langat kotona ja aloittamatta, mutta kunhan esni viikolla kerkiän kotiin ja selviän kuun alun myyjäisrumbasta. Sitten aloitan ihanan vihreitä mysteerisukkia.

    VastaaPoista
  3. Meillä ei kukaan kissoista ole välittänyt kissamintusta, mutta pari kissaa on ollut hulluna mustiin oliiveihin. Niihin on hangattu turkkia ja välillä niitä on nuoleskeltu ja pureskeltu =) Uusin pikkukissa puolestaan rakastaa eteisen pientä kynnysmattoa. Raahaa sitä hampaissaan pitkin asuntoa, koskaan ei tiedä mistä sen löytää. Kissoilla voi olla tosi hassuja mieltymyksiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep,kissatkin on yksilöitä. Onneksi Usko jättää langat rauhaan. Puuvillalankarullan se on kerran purrut pätkiksi, siitä keskellä olevan aukon kohdalta oli ollut kiva järsiä. Laitan kyllä hyvät villalangat pois ulottuvilta, mutta tavislangat on kyll ihan kässäkorissa esillä.
      Matossasi on siis jotain tosi ihanaa kun pikkuinen siitä tykkää.

      Poista
  4. Onpa jännää nähdä, mitä mysteerisukista tulee. Väri ainakin on kaunis ruudullakin.

    VastaaPoista
  5. Upea kuvasarja Uskon leikeistä. Minäkin tuota mysterioneuletta jo silmäilin. Olisi vain tunteja enemmän....

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.