sunnuntai 9. joulukuuta 2018

DIY muistitaulu aitaverkostaSiellä sun täällä on itsetehtyjä muistitauluja ja kaupoissa niitä on hintavasta vielä kalliimpaan. Mä tein itse.


Nyt siinä on kivoja kortteja ja tilaa teen jos joku joulukortti sattuu tulemaan. Muistattehan, että mä en lähetä kortteja tänä vuonna.


Tämä on tehty puutarha-aita verkosta, noin16 mm ruudulla. Tosi edullinen ja kevyt ripustaa. Tätä oon käyttänyt terassille Uskon aidaksi, tosin nyt aita on tehty kanaverkosta.
Tommosen taskunkin tein.Ja koska täällä Stadissa sataa vettä, ja tuulee hurjasti, niin piti lumihiutaleetkin tehdä ite, eli DIY hiutaleita kirjasta "100 virkattua lumihiutaletta".

 
Sadasta mallista oli vaikea valita yksi kiva, kun en sataa aikonut tehdä, en erilaista enkä samanlaistakaan, vain parikyt tein.


Mukavaa joulukuun puolivälin viikkoa kaikille.
KS

4 kommenttia:

 1. No eihän siinä muu auta kuin tehdä hiutaleet itse jos taivaalta ei tule. Multa kyllä jäisi tekemättä... Sen verran olen tumpelo.

  Kiva muistitaulu. Helpottaa, kun saa kaiken yhteen paikkaan. Olisi tarpeen täälläkin.

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä sun maisemissa on tainnut tulla enemmän kuin omiksi tarpeiksi;)

   Poista
 2. Tuosta saa kivan vaihtelevan näyttelyn postikorteille ja muulle, muistilappujakin vaikka sekaan. Täältä etelästä mukavaa aurinkoa joulun odotukseen. Irmeli

  VastaaPoista
 3. Kun ite tekee niin saa sellaista kun haluaa. Sopii sekä lumihiutaleihin että muistitauluun. Kirjoituksestasi tulikin mieleeni että itselläni on muutama vuosi sitten messuilta ostettu tekemispaketti lumihiutale ikkunakoristeeseen. Puoliksi valmis, lumihiutaleet on virkattu mutta huovutus ja kokoaminen on jäänyt uupumaan. Tyttärelle tekemiseksi ostin aikanaan ja itse tein sitten pari viimeistä lumihiutaletta. Huovuttaminen sitten vain jäi. Liekkö rohkeuden puutetta?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.