sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Kuvia sieltä ja täältä


Sunnuntaina, vaalipäivänä 14.4., kävin Kaupunginmuseossa Signe Branderin syntymäpäivän kakkukahveilla.


Museon postikorttitelineestä löytyi kuva toisesta Stadin friidusta: mun Hilkka-täti! Taitaa olla samalta matonpesukerralta mistä oon aiemmin löytänyt kuvan Fiina-mummosta.

 
Sieltä sitten kaupunkikävelylle Signen jalanjäljissä. Vetäjänä oli Stadin Slagiyhdistyksen tarinaniskijämestai Esko Vepsä.


Taas kuulin monta uutta asiaa Stadin historiasta. Muutama kuva matkan varrelta.
Ikivanha roskis, ajatelkaa, että joskus on tuollaiset pienet avoastiat riittäneet kulkijoiden roskille! Ja eka krookus! Västäräkkikin liittyi jengimme ja pitkään sipsutteli edessämme (ei kuvaa:( ).
 

Lauantaina 13.4. oli Kallion kirjastossa Soturikissat-päivä. Mä oon lukenu ne kaikki niin pitihän tuonne mennä katsomaan mitä oli tarjolla. Noh, ymmärrettävästi se oli lapsille ja nuorille suunnattu tapahtuma niin ei siellä mulle paljoa ollut. Kissamainen tunnelma tietysti. Ja sain Myrskyklaanin tunnuksella pienen kassin! Jee, siitä tulee just kirjakassi. Arpomalla sain itselleni oppilasnimen: Tuiskutassu! Aika kiva nimi.



Torstaina 11.4. Aleksanterin teatterissa katsomassa Iloisten sielujen hotelli, murhamusikaali. Virpi Hämeen-Anttilan dekkareiden pohjalta tehty. Olipas kiva pitkästä aikaa kuunnella ja katsoa musikaali. Oli hyvä. Edellisviikolla Virpi H-A oli meillä Slangin lukupiirissä vieraana ja oli kiva kuulla tarinoiden synnystä sekä musikaalin tekemisen saloja.



Ei pääsiäistä ilmeisesti tule ilman että mä virkkaan tipuja. Niitä on taas parikymmentä valmistunut, ja yksi hempeän vihreä liina kavereille annettavaksi.



Aprillipäivänä The Kettu oli Stadilla kuvauskeikalla. Sänky on 1940-luvulta! Piko-systeri on jo kolkytluvun puolesta välistä;)




Tanakele ku tää tietiska temppuilee! On jo tän kirjotuksen aikana 4 kertaa sammuttanut itse itsensä kesken kaiken. Kerran tuli ilmoitus 'Hardware error', eli varmasti jotain vakavaa.

Mä kävin tutustumassa myös Kässäkammarin uuteen myymälään Hämentie 1:ssä. On kivat tilat, kuvia ja juttua laitan toiseen postaukseen
KS

3 kommenttia:

  1. Lyhyessä ajassa kerkiää tapahtua vaikka mitä ja joka viikkoa tuo mukana uusia/jänniä juttuja! Olipas hauska nimi tuo Tuiskutassu:) Leppoisaa palmusunnuntai-iltaa♥

    VastaaPoista
  2. Paljon olet ehtinyt taas nähdä, kokea ja tehdä käsitöitä. Täällä käsityöt olleet pakkaamista ja purkamista yhden lapsen perheen muuttoapuna ja ehditty nähdä muutkin tällä Hesan matkalla.

    VastaaPoista
  3. Kiitos ihanasta pääsiäistipusta, ja hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.