tiistai 30. huhtikuuta 2019

Iloista vappua!


Kukat korvatkoon ilmapallot, joita ei ole.

Vappu taitaa sujua Uskon kanssa ulkoillessa. Ostin sille uudet valjaat. Hyvin niissä tuntuu viihtyvän.


Ulosmeno on kyllä vaikeaa. Kissa vaistoaa musta heti kun vaan ajattelenkin ottaa sen kiinni ulosmenoa varten. Sillä on jännä ilme 'ei, ei, ethän ota mua kiinni'. Se syöksyy sängyn alle piiloon. Maanittelut ei auta, pidemmän aikaa menee ennenkuin se taas näyttäytyy. Noh, kyllä mä sen tietysti lopulta voitan, oveluudella.
Se kyllä tykkää olla ulkona kunhan sinne päästään. Kärryjen kanssa kävelen Kivinokan metsään tai Tuorinniemeen. Siellä sitt kissa saa kävellä ja haistella mielenkiintoisia tuoksuja ja syödä makoisaa ruohuoa.


Banaanilla leikkiminen uuvuttaa, päivätorkut olis kiva ottaa jos kamera poistuis paikalta.



Lähipuistikossa on kaunis kelo, sen pinta on kuin silkkiä.


Kiva yksityiskohta Yrjönkadun uimahallista.


Valkovuokot kukkivat jo!


Pistelyviikonlopun tuloksena on tämä:

Stadin tunnuseläin on orava.


Juhlikaa vappua säällisesti, jättäkää jälkeenne siisti Stadi,
tai muu juhlaympäristönne.
KS

7 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat ja niin suloinen Usko♥ Aurinkoista, ihanaa vappua♥

    VastaaPoista
  2. Kukat on kauniimpia kuin ilmapallot. Yhden päiväkodin pihalla ohi ajaessa huomasin narulla puiden välissä kuin litteitä ilmapalloja. Päiväkodin liukurit olivat siellä narulla. :)

    Hauskaa vappua!

    VastaaPoista
  3. Voi tuota Uskoa kun on niin söpöläinen! Mukavaa vappua sinullekin.

    VastaaPoista
  4. Moikka Kristiina ja Usko, pitkästä aikaa! (Olenko muuten koskaan maininnut että exäni oli nimeltään Usko?!) Vaikka en ole blogeissa paljon pyörinyt, niin sinä olet ollut usein mielessäni. Mun vanha blogi ei enää totellut mua ja niinpä tein uuden "taiteeseen" keskittyvän Merimatka maalla2, tervetuloa katsomaan. Vähän mä muusta elosta kirjoittelen mutta se vähäinen löytyy, jos kiinnostaa, facesta nimellä Pir Kko.

    VastaaPoista
  5. Uskonkin sisäinen kissanvapaus herää henkiin, kun aletaan valjaita vilautella ;D Meilläkin Merri rakastaa ulosmenoa ja on siellä usein. Silti se usein hämmentyy, kun valjaita laitetaan. NÄyttää siltä, kuin se huutais, että anna mun olla vapaa kahleista!!!

    VastaaPoista
  6. Voi että tuo Usko on ihana! Jos meillä ei olisi perheessä kissa-allergikkoa, hankkisin oitis kissan. Kyllä Sulo kissan kanssa pärjäisi.

    VastaaPoista
  7. Ihana ilme Uskolla tassu silmien edessä. "Mee pois sen kameras kanssa!" Ja hienot on valjaat. Hassua miten noi vaistoaa lähdön tunnelman... Tassu tosin juoksee parvekkeen ovelle heti kun valjaat otetaan esille, mut muuten piiloutuu sängyn alle. Met ei juhlittu vappua ollenkaan vaan paleltiin täällä saaressa viis päivää. Onhan sekin omalla tavallaan juhlaa :) Eiköhän ilma lämpene, kun tänään kutsuu kaupunki.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.