lauantai 4. toukokuuta 2019

Lankakaupassa, kirkossa ja Asukastalolla


Tuossa on siis motskarin etupää ja takapää, välissä pulloteline ja päällä pöydänkansi. Järvenpääläisellä terassilla. 
Ja tuon vieressä muutama ovi, joista ei pääse minnekään.


LeaP ja mä mentiin perjantaina junalla kauas Kehä III:n ulkopuolelle. Ostettiin oikein VR-liput, kun ei tiedetty, että HSL:n ABCD vyöhyke kelpaaa myös Jäkeen. Kotimatkalla osattiin jo ostaa uusi vyöhykelippu matkakortilla. Olihan sekin eräänlainen uusi kokemus.


Lentävässä Lapasessa oli TiiQ kertomassa tulevasta sukkakirjastaan Tuhanisen villasukkien maa. Kiva oli kuulla kirjan ideasta, prosessin edistymisestä ja kuinka sukkamallit on nimetty. Tämän kuun loppupuolella voimme odottaa kirjan olevan ostettavissa. Mä olen jo tehnyt kirjastoon varauksen siitä.


Lauantaina aamupäivällä oli aivan mahtava kokemus:


Tampereella Beatles-viikonlopun vietto tuli tiensä päähän. Stadilaisten onneksi kaksi innokasta kaveria otti itselleen mission järjestää Helsinki Beatles Weekend! Two of Us / Antero ja Ville! Jee jee! FB. Hyvä pojat! Kultsalla on konserttien kavalkadi ja Kallion kirkossa järjestettiin messu. Virsien sijasta laulettiin Beatles lauluja. Rakkausteemaisia ihania bestis-lauluja oli valittu ja muutama bändi säesti ne. Mahtavaa!


Tinos


The BlackBirds


Jay Goeppner

Beatlove


Mari Mattsson, piti hyvän ja puhuttelevan saarnan.


Toivottavasti saadaan ensi vuonnakin nauttia yhtä kivasta messusta ja että Beatles Weekendistä tulisi pysyvä kevättapahtuma Stadiin. Marian kanssa hyräiltiin vielä kotimatkalla metrossa All my loving........

Hakaniemessä kun oltiin niin käytiin Hakalaukun loppuunmyynnissä, Hagiksen hallissa ja Kässäkammarissa, josta ostoksena puuvillasukkalankakerä.


Sitten alkoi räntäsade juuri kun olin menossa Asukastalon SpringFestiin kirpparimyymään muutamaa tavaraa. Onneksi sade oli ajoittaista niin ihmisiä kyllä tuli ja meni paikalle. Meno oli aikamoista. Ohjelmaa oli isoille ja pienille, makkaraa, vohveleita, mehua ja kahvia ja ruokaakin.
Mm. Stadin juhlaorkesteri oli soittamassa. Myöhemmin illalla oli nuorisolle oma bileet räppäreineen ym. nuorten ohjelmalla.


Semmosta tällä kerralla. Mitähän ensi viikko tuo tullessaan:)
KS

4 kommenttia:

  1. Ihanan vilkasta sulla ja siellähän on ohjelmavaihtoehtoja. Täällä Kemissäkin on nykyään kyllä, mutta nyt kun olisi aikaa niin laiskuus on kasvanut, nautin toisaalta siitäkin kun ei ole pakko lähteä niinkuin työhön joka päivä vaikkakin tykkäsin siitä. Kohta on kolme vuotta eläkettä jo nautittu.

    VastaaPoista
  2. Vauhdikasta kevättä Sinulla on ollut ja monenlaista kokemusta.

    VastaaPoista
  3. Varmaan hieno juttu tuo Beatles-messu! Mukavia tapahtumia sulla, kiva että sun tulee lähdettyä! Iloista kevään jatkoa:)

    VastaaPoista
  4. Beatles-messu kuulostaa ihanalta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.