tiistai 7. toukokuuta 2019

Kotimaista villalankaa:)



Oih! Mulla on nyt äitienpäivä etuajassa: Ville kävi ja toi lahjan. Kolme vyyhtiä Jalovilla kotimaista käsinvärjättyä yksisäikeistä lankaa! FB-linkki.


Jee. KIITOS! Uskollekin tämä maistuisi mainiosti, vyyhdit täytyy pitää visusti sen saavuttamattomissa.
Kauniit värit, kyllä mieskin osaa valita:)


Pari kaunista huivimallia on mielessä, täytyy nyt vielä tarkemmin tutkailla mikä olisi just se oikea. Markkinoilla ja messuilla voit tätä lankaa ostaa, tai pitää lankakutsut!

xx

Perjantaina tavatessamme sain LeaP:ltä kivan japanilaisen kässäpussin. KIITOS!
Se solmitaan kiinni, aikas jännä malli.



Aiemminhan olen saanut Lealta suosikkikankaiset Elvis-neulakirjan ja Beatles-tarvikekotelon, mulla siinä on puikopääsuojia.


Ja kun nyt saaduista ihanuuksista kerroin niin mainitsen vielä, että sain vesijumppakaverilta ihanan ison keltaisen Hamam-pyyhkeen! Niistä joskus pukuhuoneessa puhuttiin ja se oli jäänyt Anitalle mieleen, että tällaisesta haaveilin. Niinpä kun kohdalle oli myyntipöytä sattunut niin hän osti sellaisen minulle kun 'olet ollut niin kiltti'. KIITOS! Olen siis pieniä virkkauksiani ryhmälleni silloin tällöin antanut kun on niin kiva antaa. Ja nyt oli kiva saada.

Loppuviikon jännitän säätiedotuksia: jos ei kovaa rankkasadetta luvata niin menen perjantaina Kaunissaareen kauden ensimmäisellä paatilla. Yhden yön, tai ehkä kaksi, aion siellä nuuskia meren tuoksua ja kuunnella muuttolintujen viserrystä.
KS

10 kommenttia:

  1. Kuinka upeita lahjoja oletkin saanut! Tuo lankakin näyttää niiiin oikeanlaiselta villa, siis just sellaiselta kotitekoiselta, ihanaa. Toivottavasti säät sallii ja pääset saareen, nyt noista ilmoista ei oikein osaa arvailla.

    VastaaPoista
  2. Kauniit langat ja hieno pussi. Japanilaiset tiemmä pakkaavat kaupassakin ostokset kauniisti.

    VastaaPoista
  3. Rohkea retkeilijä taas suunnittelemassa uutta retkeä!
    Nolottaa sanoa, mut luin muutaman kerran vähän väärin ton langannimen ;D

    VastaaPoista
  4. Hei! Saanko kysyä, onko Usko kissa? Meillä oli kissa, joka piti ylenäärin kaikista langoista. Sillä tavalla vanhanaikainen kissa. Meillä oli toinenkin kissa jonkin aikaa mutta se ei välittänyt langoista. Se leikki vaahtomuovipapiljotin muovisella sulkijaosalla. Ei taida kukaan sellaista muistaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Usko on kissa. Poika ja 5-vuotias. Muista langoista se ei välitä mutta tällainen puhdas villa, aiai että on hyvää, tai siis tuoksuu hyvälle.

      Poista
  5. Kyllä on kauniit värit Ville osannut valita! Hauska tuo Lean tekemä pussukka. Kun teet vaikka huivin noista Villen tuomista langoista, kiinnostaako sekin Uskoa vai onko hän kiinnostunut vain langoista? Varmaan hauskaa mennä Kaunissaareen! Tosin taisi äsken luvata surkeaa ilmaa, mutta vielähän se voi vaihtua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä valmiit vaatteetkin kiinnostaa, siis tällaisestä rouheastas lampaantuoksuiste villasta tehdyt. Ei passaa jättää tuolinkarmille sellaisia. Mulla on se oranssi-keltainen pusero tekeillä ja olin unohtanut sulkea kässäpussin niin jo oli katti-tanakele kerän saanut sotkuun käpälöityä. Oma vika, ei voi kissalle olla vihainen.

      Poista
  6. Aikas herkullisen näköistä lankaa. Tuollaisia lahjoja onkin kiva saada. Kässäpussukka on vinkeän mallinen, en ole tuollaista ennen nähnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä lankavärjäri on Riihimäen nappikaupassa KIP-päivänä.

      Poista

Kiitos kommentistasi.