tiistai 28. toukokuuta 2019

Sukat ja uusi villasukkakirja


TiiQ, Tiina Kuu; taitavalla neulojalla on monta nimeä. Nyt on hänen ensimmäinen sukkakirjansa Tuhansien villasukkien maa julkaistu ja on jo kaupoissa ostettavissa. Heti kun kirjasta kuulin ja se tuli nimikkeenä kirjaston listalle, niin laitoin sen varaukseen. Ihan hyvän jonotusnumeron sainkin mutta en kuitenkaan malttanut odottaa vaan kävin ostamassa kirjan. 
Selattu on pariin kertaan ja kyllä on mukava kirja. Ihan varmasti tulee useampikin malli neulottua. Ja se on kiva kun kannustetaan ottamaan yhdesta ohjeesta kuvio ja toisesta vaikka kantapää. Ohjeita ei tarvitse orjallisesti noudattaa vaan useampaakin voi 'risteyttää' keskenään. 
Kiva oli myös saada selville sukkien nimien takana olevat laulut.


Yleensä lainaan kirjat, harvoin enää ostan käsityökirjoja, vain muutaman toteutuvan neuleen takia ostos on aika hintava. Kirjailija saa jokaisesta kirjaston lainauskerrasta 25 centin korvauksen, niin kyllä siitäkin hieman voita leivän päälle tekijä saa.

Halusin itselleni yhdet vähän paksummat sukat kumissaappaisiin.  Ja merimatkalle tarvitsin helpon neuleen, niinpä sukat valmistuivatki nopsaan.


Stadin Slangin kevätjortsut oli viime viikolla Laulumiesten juhlasalissa. Siellä on tosi kaunis kattovalaisin.


Kiva oli pitkästä aikaa nähdä myös Stadin Friidu vm 2009 Maarit Niiniluoto, kävelevä musiikin tietopankki (istumassa pöydän kulman kohdalla).


Tanssin tahdit soitti Marino ja Sunrise  ,trumpetisti Raimo Korhonen oli mahtava, great, miehestä paistoi soiton ilo! 

KS

4 kommenttia:

  1. Oi että upeat sukat olet tehnyt, ja onpa mielenkiintoinen tuo kirja. Pitääkin tutustua.

    VastaaPoista
  2. Nuo sukat on niin karkkiväriset! Aivan ihanaiset!

    VastaaPoista
  3. Kerran soittaja, aina soittaja! El Papa on hauska lisänimi. :)

    VastaaPoista
  4. Tulin vastavierailulle. Ihanan raikkaat sukat olet tikutellut ja varmasti hyvä kirja moneenkin ideaan. Kuvio sieltä kantapää täältä on erittäin hyvä idea. Vanhoihin kattolamppuihin ja kruunuihin olen ihastunut kuvaan myös mielelläni niitä. Tervetuloa toistekin blogiini.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.