tiistai 14. toukokuuta 2019

Kevätpäivän puuhailut


Stadissa tapahtuu, aina! Tänään olin Krunikassa lounaalla Veen kanssa. Nämä on niin kivoja tapaamisia. Hyvää ja erilaista ruokaa hyvässä seurassa. Arvostan.
Yläkuvassa on Suomen Pankin edessä ilmastoihmisiä ja opiskelijoita, tärkeitä asioita hallitusneuvottelijoiden tiedoksi, nehän käydään tuossa kadun toisella puolella Säätytalossa.

Samoilla kulmilla filmataan elokuvaa Helene Schjerfbeckistä. Tämä Citroen 1920-luvulta on siinä mukana.Oih oi! Vee yllätti: mentiin kukkakauppaan ja mä sain ihan ite valita minkä kukan haluaisin. Tietysti pioni, jotka ovat nyt tulleet kauppoihin. Ihana, ihanan kaunis tummanpunainen oli valintani. Harvinaisempi väri. Niin lämmin ja uljas väri. Kauppias kysyi laitetaanko paperiin vai sellofaaniin? Tietysti sellofaaniin, että voin sitä kotimatkalla ihailla. Ja ihaili sitä muutkin, yksi uskalsi jopa ääneen kehua sen kauneutta. KIITOS Vee!<3

 
Monessa paikassa sitä kuvasin mutta väriä en saanut vangittua.

Fillaroin Puutarhanikkareille ja ostin terasille riippupelargonin, sellaista mulla ei ole ennen ollutkaan. Samettikukka on idioottivarma kukkija ja orvokkiamppeli on jo aiemmin ostettu. 


Stadin Slangin kirjapiiri kokoontuu keskiviikkona vikan kerran. Virkkasin kaiffareille kirjanmerkit.

KS

3 kommenttia:

 1. Ihania kukkia, ja pioni kestää maljakossakin hyvin pitkään. Taustakuvasi vesi sai aikaan koti-ikävän lapsuuden rantasaunan rappusille!

  VastaaPoista
 2. Kivat muistiaiset kavereille. Pistit hyvän kiertämään, kun sait itekin upean kukan, jota kelpaa karvakamunkin tuoksutella :)
  Ompa hieno biili!

  VastaaPoista
 3. Oli kiva nähdä ja kiva, että tykkäsit itse valitusta kukkaisesta :) Hyvä kiersi, sain naapurilta eilen orvokkiamppelin! Uskolle rapsutuksia! T: Vee

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.