maanantai 4. toukokuuta 2020

Ostoksilla

 

Nettiostoksena jo viime viikolla  langat Luotolaiseen, ja ohjekin on jo. Nyt vaan neulomaan!
Ohje on nyt ostettavissa myös Ravelrystä!
Kyllä se vaan niin on, että kaupunkilaisen pitää päästä kivijalkakauppaan ja yleensäkin kauppaan ostoksille. Ei se nettikauppa ole lainkaan samanlaista ostamista.


Snurre on taas avannut kaupan ovet asiakkaille. Tietysti määräysten mukaisesti asiakkaita saa olla vain 7 sisällä, koska henkilökuntaa on 3. Elon laskuopin tuo tekee yhteensä sallitun 10 hengen kokoontumisen. Kyllä tuo on vaan sellainen karkkikauppa että . . . kukkaro laihtuu mutta onneksi kilot ei lisäänny muualla kuin lankavarastossa. Ja sielläkin vain tilapäisesti koska kaikille ostetuilla langoille on ohje ja kohde jo olemassa.


Sokokselta uimapuku ja alushame. Hempukka-hame tarvitsee alushameen kun se on aika läpikuultavaa neulosta.


Ja vielä koronatukena kävin lähikampaamossa, Salon Capill,  värjäyttämässä kulmakarvat. Eli nyt on mun tämän viikon koronatukirahat käytetty, valtion vuoro seuraavaksi.

Kylläpä piristi tuo pienikin piipahdus kantakaupungin puolelle. Juu, kyllä mä ymmärrän, että nyt ei tarttis missään liikkua mutta . . . rupes taas jo seinät kaatuileen niin oli ihan pakko mennä.

KS

12 kommenttia:

  1. Tosi hyviä ostoksia ja tarpeellisia. Minä menen huomenna kampaajalle. Tuli mittari täyteen tätä koronatukkaa. Lankoja ostin viikonloppuna. Että samanlaisia juttuja täällä :) Aurinkoisia toukokuun päiviä sinulle <3

    VastaaPoista
  2. Parempi on piipahtaa jossakin kuin että seinät kaatuu päälle. Onneksi asuu maalla niin pääsee kävelylenkille, harvoin edes törmää keneenkään. ja kun etätyöt ei onnistu,niin pakko käydä töissä vaikkakin puolta päivää toistaiseksi.Ja naapurille leipälähettinä kerran tai kaks viikossa.Voi mie odotan sitä ettei tarvi toisten listojen kanssa kauppaan mennä.
    Mielenkiinnolla ootan luotolaista. Isälläni oli semmoinen joskus, ei sitä kyllä miksikään luotolaiseksi sanottu, enkä koskaan muistanut äiteeltä kysyä mistä hän siihen oli mallin löytänyt.

    VastaaPoista
  3. Kotoa kun lähtee, niin tajuaa, että maailma ei olekaan pysähtyny :) Miä kävin yks päivä farkkuostoksilla. Nyt pitäis saada uuet työkengät ja kiikussakaan ei oo tätä nykyä enää pehmusteita.... ai niin ja eilen kävin tosiaan kampaajalla pitkän panttauksen jälkeen :)
    Sinulla on aina suunnitelmat valmiina ostoksille. Mitähän sieltä nyt tulee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ku on suunnitelmat ni ei varastot kasva;) Tulee yhdet sukat itelle, yhdet sukat kaverille ja yhdet korjatut itelle. Yksi huivi itelle.

      Poista
  4. Tuo Luotolainen vaan houkuttaa enemmän ja enemmän. Mutta kun on niitä keskeneräisiä pilvin pimein ja viime päivinä ei oikein ole neulotuttanut.

    VastaaPoista
  5. Kodin Pellervossa nro 3 2018 on artikkeli Aito luotolainen . Artikkeli on myös netistä luettavissa. Olen tehnyt luotolaisen Pirtin Kehräämön karstalangasta. 1 kg:sta tuli miesten luotolainen ja itselle AnnaJohannan Rosala -villatakki. Pieni nöttönen lankaa jäi. Aivan ihana lanka neuloa. Nautin suuresti molempien neulomisesta.terveisin LeenaP

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä. Kävin lukemassa. Siinä suositeltiin Virtain villaa mutta eiköhän Pirtin lankakin ole aivan yhtä hyvää. Eihän kuitenkaan millään päästä ainoaan oikeaan Hailuotolaiseen villalankaan enää.

      Poista
  6. Ihana simppari! Minun ei kannata mennä Snurreen, kun en saa mitään aikaiseksi niistä ihanista langoista, joita sieltä olen jo aiemmin hankkinut. Kohdekin on jo kadonnut. Minä kävin tänään Roballa ja oli vaan niin ihanaa kuljeskella kaupungilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mä tykkäsin että tuo oli oikein kivan pirtsakka simppari. Koronakilot mahtuu taas mukaan uimaan, kunhan kelit sallii tai altaat avataan.
      Eiks vaan olekin ihanaa kuljeskella vaan, halvat on meillä huvit:)

      Poista
  7. Onpas ihana uimapuku. Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  8. En mäkään ole suostunut kotiin linnottautumaan. Hulluksi siinä jo tulisi kun teen kuitenkin töitäkin kotona, oli koronaa tai ei

    VastaaPoista
  9. Ihania lankoja ja kaunis uimapuku!
    Minä en ole vieläkään käynyt missään, en ees kampaajalla. Mitä nyt Oriflameja viemässä, mutta silloinkin muutamien kanssa jutellaan vaan turvavälin päästä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.