keskiviikko 23. syyskuuta 2020

Lasten sukat ynnä muuta viikon varrelta

 

Yhdet sukat tytölle ja toiset pojalle. Toivon, että nämä on nyt sopivan joustavia kun aikaisemmat on olleet liian tiukkoja. Ne on olleet neulotut ohuesta langasta ja sillähän tahtoo tulla tiiviiimpää kuin tällaisella vähän paksummalla langalla. Noh, voin vielä ottaa puoli numeroa isomman puikon niin johan tulee joustavaa jos nämä ei ole hyvät.




Hattivatteja Luukin metsässä


Kahdesta tatista sain hyvän tattirisoton, tuon punaisen jätin poimimatta.


Eväät ovat tärkeä osa retkeä.


Hieno sienikorini on nyt korkattu noin litralla suppilovahveroita ja kahdella tatilla.




Olin kaksi kertaa Stadi vs Lande ohjelman nauhoituksessa. Ihan erilaset olivat tunnelmaltaan. Ekalla kerralla kilpailijat olivat ehkä hieman jäykkiä ja hiljaisia mutta tokalla kerralla toinen Stadi- ja toinen Lande-joukkue olivat reippaita ja toinen Lande-joukkue oli oikein hauska, iloinen ja otti kaiken irti tästä kokemuksesta. Tällä kerralla yleisöäkin nauratti, ekalla kerralla ehkä vain vähän hymyilytti. Juontajat tietysti olivat kivat ja vitsikkäät. Näitä nauhoitetaan tällä viikolla putkeen ja tulevat sitten ensi vuonna TV:stä ulos.

 



Kuvathan on aika olennainen osa bloggeja niin en ymmärrä miksi tässä uudessa Bloggerissa kuvien lisääminen on "Lisäasetukset" klikkauksen takana? Tämä on muutenkin aika outo alusta eikä mun mielestä mitenkään parannettu versio aiemmasta. Tunnisteen lisääminenkin oli ensin ihan hukassa mutta löytyi lopulta. Jos tämä nyt on näin hankalaa niin taitaa loppua koko bloggaus. 

KS



 

 

9 kommenttia:

  1. Ompas komea hattivattimetsä.
    Lasten sukissa on sama työ kuin aikuistenkin kun joutuu niin ohuesta langasta neulomaan. Eihän siihen pieneen kenkään kovin paksut sukat mahdu.

    VastaaPoista
  2. Hieno uusi sienikori! Ja eväät ovat tosiaan retkellä aina paras hetki. ;-) Ethän kuitenkaan lopeta blogin pitämistä? Täällä on aina niin mukava vierailla.
    Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katotaan nyt kuin blogin kanssa käy. Tässäkin postauksessa on kummallisia isoja välejä yms. mitä en oo tarkoittanut laittaa.
      Sienikorin ostin siis vuosi sitten Toivolan pihalta neulefestareilla. Nyt vasta pääsi käyttöön.

      Poista
  3. Sukkien mukautuvuus on arjen luksusta. Kivat raidat, lämpimiä tarvitaan kohta.

    Bloggerin kanssa säätämistä. Tein ensin ohje apunani. Lisään kuvat puhelimesta, kirjoitan pöytäkoneelta. Säädän yläpalkista rivivälit. Onneksi on suomennokset ja hyvät ohjeet tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, ohjetta en oo nähnyt, täytyy etsiä semmonen ja opetella siitä perusasiat. Kuvien lisääminen mun tarvii varmaan muuttaa toiseksi.

      Poista
  4. Klikkaa sitä "rataksen/hammaspyörän" kuvaketta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt oon löytänyt ohjeet, kiitos. Ja uskalsin seikkailla muutenkin siellä 'takahuoneessa'. Löytyyhän sieltä samat asiat kuin ennenkin vaan vähän eri muodossa tms. Jostain sinne on löytynyt myös iki-iki-vanha lukuluettelo ajalta Blogilista. Suurin osa niistä blogeista on jo lopettanut. NOstalgisia nimiä, herätti muistoja.

      Poista
  5. Hieno puolukanvarpuasetelma! Josku (usein) vain yksi asia riittää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo oli just niin sopiva yhdistelmä, kaunis erikoisen mallinen pikkumaljakko ja yksi varpu marjoineen. Kuin luodut toisilleen.

      Poista

Kiitos kommentistasi.