sunnuntai 6. syyskuuta 2020

Tapiolassa Beatles-keikalla


Teini-ikäisenä asuin Pohjois-Tapiolassa. Paikat on muuttuneet paljon, tietysti. Ekan kerran kuljin nyt kauppakeskus Ainoassa ja kas kummaa, löysin heti tieni sinne minne halusin ja myöhemmin illalla osasin siellä kulkea heti oikeaa reittiä bussille. Juju on siis opasteissa, jotka ovat selkeät, niitä on usein ja niitä on myös lattiassa. Selkeä nuolet sinne ja tänne. Ihan toista kuin Redissä mistä en vieläkään osaa ulos, noh en siellä kyllä enää ole käynytkään aikoihin.


Tapiola Garden Hotelli valmistui keväällä 1974 ja olin siellä kesän Perhosta harjoittelijana.


Espoon Kulttuurikeskus onkin aika hieno pytinki ja pitää sisällään kaikenlaista toimintaa. Nyt siis Beatles-konsertti. Mulla oli tietysti mun hieno laukku:



 Enemmän Beatlesiä - Enemmän Rakkautta
More Beatles - More Love


 Tekevät miehet "The Two of Us" , Antero ja Ville. KIITOS tästä tapahtumasta!



Helsinki Beatles Weekend,
esiintyjinä nyt olivat Tinos ja Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band. Konsertti on nähtävissä nyt myös Kliks -> YouTubessa.


Nettikaupastaan olin jo ostanut T-paidan ja kasvomaskit (3 kpl/pkt), sain ne tuolla konserttipaikalla (eihän Postin toimitusaikoihin voi luottaa, että ajoissa tulisi). Heti kävin vaihtamassa puseron päälleni niin oli asianmukaisesti pukeutunut;)  Weekendinhän piti olla toukokuussa, niin nyt paitoihin on päiväyksen paikalla korjaus: ISOLATION. Jee, aikas magee.


All you need is LOVE!
KS

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi.