tiistai 13. lokakuuta 2020

Skrivaa snygisti -kirjan julkkarit

 

Kulttuuriravintola Elitessä oli tänään kirjan julkkarit: Skrivaa snygisti on tullut painosta! Elite on kirjan Kingi-mesenaatti ja meidät muut, pienemmät mutta ei vähäisemmät, mesenaatit oli kutsuttu sinne juhlimaan kirjan valmistumista. Nyt alkaa opiskelu! Oon kyl skrivannu slangiks mutt aina tulee jotain sanoja mist en tiedä miten se pitäis skrivata, tai ei pitäis.

Julkkareissa kyll tuli selvästi esille, ett niinku slangii bamlataan erilailla niin skrivatakin voi erilailla, mitään ei oo ehdottomaks totuudeks julistettu. Olipa kliffa olla taas ihmisten parissa. Tarjoiluna oli tietysti skumppaa ja pienet tosi maukkaat kalaherkut. Namskis.

Tilaisuudessa lauloi Harri Saksala, säesti Ykä Sauros.

Kniigan on skrivanneet Virve Kuutar ja Heikki Paunonen. Myös Heikin lapsenlapsi on antanut panoksensa tuoreemmalla slangilla kirjoitetulla stoorilla.

Helsingin Työväenopistossa voit Sinäkin käydä kuuntelemassa tästä aiheesta luennon  23.11. klo 18.30.


Virve sai Stadissa kasvatetun, tuoreen viherkimpun! Mahtava idea!


Nämä seinät jos voisivat kertoa niin varmasti sais skrivattua muutaman mielenkiintoisen kniigan.

 

Malja kniigalle ja slangille!

KS

ps. Teksti kopsattu Skrivaa snygisti -FB-sivulta:  

Ja jos joku nyt funtsaa, mistä snygin kniigan voi slumppaa, ni verkkokaupasta: slangibuidu.fi tai sit voi dallaa Museokauppaan Aleksille, Senaatintorin kulmalle. Sinne roudattiin tänään eka erä kniigoi: https://www.helsinginkaupunginmuseo.fi/…/museokauppa-ja-ve…/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.