torstai 19. marraskuuta 2020

Signe sweater ja ryijyjä


Poikkeus vahvistaa säännön "en tee tilauksesta" mutta nyt tein Pialle kaarrokepuseron kun hän niin kauniisti kysyi ja kehui taitojani;) Pia löysi ohjeen ja sen sain ostettua Ravelrystä, Signe sweater. Lankaa vähän aikaa nettisivuilta tutkailtiin ja päädyttiin käyttämään Viking Garnin Alpaca Storm -lankaa. Se olikin sopivasti Lankamaailmassa tarjouksessa. Sitten vaan puikot suihkimaan. Lankaa kului 7 kerää keltaista ja 1 valkoinen (vähän jäi kumpaistakin).

Ripeästihän tuo edistyi. Vaikka kuinka yritin olla tarkkana lankajuoksujen kanssa niin kyllä vaan paikoitellen vähän kiristää. Vaan haitanneeko tuo . . . Kaunis pusero siitä tuli ja just sopivan kokoinen. 


xxx

Kahden vesijumppakaverin kanssa käytiin tänään katsomassa Taidehallissa Kudottua kauneutta "ryijynäyttely".  Kaunista oli runsaasti. Vanhaa, uutta ja tosi modernia ryijyilyä. Juu, mun Suomen Leijona on vielä kesken, jospa sen nyt piakkoin ottaisin taas työn alle.

Vanhin 1690-luvultaTällaiseen voisi kaikki jämälangat sijoittaa;)

KS

7 kommenttia:

 1. Kaunis pusero! Todella kaunis. Tuo ryijynäyttely olisi kiva nähdä, ehkä se tulisi joskus tänne susirajallekin esille.

  VastaaPoista
 2. On erityisen nätti pusero, kiva väri ja kuvio. Mukavaa marraskuun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Kaunis pusero! Tuo ryijynäyttely jää nyt käymättä, mutta jos se joskus olisi jossain muuallakin.

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis villapaita! Nuo kaarrokepaidat on ihania. En ole ite tehnyt yhtään.
  Ryijytkin on kauniita, erikoisuuksineen.

  VastaaPoista
 5. Oi oi miten kaunis tuo neule ja aivan ihanuus tuo väri. Minä olen jäänyt islantilaisten neuleiden koukkuun ja tehnyt kolme.

  VastaaPoista
 6. Tattis kehuista. Tämä olikin sit just hieno kun näin sen saajansa päällä. Kiva oli onnistua kun kerrankin tein tällaisen isommat tilaustyön.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.