torstai 11. helmikuuta 2021

Läppäkynsikkäät

Villen Milla toivoi kämmekkäitä, joissa olisi kuitenkin sormet ja läppä sormien peitoksi. Sehän ei sitten ole kämmekäs lainkaan vaan kynsikäs läpällä -  tai siis hupulla.

Olli-villasukkalankaa oli just sopivasti esillä ja nämä neuloutuivatkin ihan ennätysajassa. Harvoin kun paksulla langalla ja nelosen puikolla neulon niin vauhti tuntui hurjalta. Ehkä en enää ihmettele miten jotkut saavat niin paljon aikaiseksi.

Peukaloon neuloin kahden silmukan kokoisen reiän, jotta peukaloa ehkä saattaa voida käyttää näpyttelyyn, tai sitten ei. Laitoin mukaan pätkän lankaa jolla reiän voi ommella umpeen jos se on tarpeeton.


Kyllä nuo aikas tönköiltä tuntuu, taidan neuloa toiset vähän ohuemmalla langalla. Ehkä pakkasetkin hellittävät niin että vähempikin lämmin riittää. Hupuille löytyi sopivan väriset napitkin.

KS

12 kommenttia:

  1. Läppäkynsikkäät ovat kätevät. Olet käyttänyt sieviä värejä. Sinulla on kaunis ja tasainen neulontakäsiala. Hyvää viikonloppua ja ystävänpäivää!

    VastaaPoista
  2. Tarpeelliset käsien lämmittimet.

    VastaaPoista
  3. Tuollaiset onkin kätevät moneen tarkoitukseen.

    VastaaPoista
  4. Vaikuttavat toimivilta! Vaikka itse en tuollaisia tarvii, kun en ulkoillessa näpyttele puhelinta, kun olen niin vanhan ajan immeinen.

    VastaaPoista
  5. Kaunis väriyhdistelmä. Kyllä ne käytössä pehmenevät, eivätkä ole enää tönköt.

    VastaaPoista
  6. Onpas hyvät.
    Ihanaa Ystävänpäivää sinulle

    VastaaPoista
  7. Mulla kans tuollaiset!

    ❤️ Ihanaa ystävänpäivää! ❤️

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  8. Tosi kivat! Tosin miten ihmeessä sulla hermot kestää tikutella noita sormia? Minäkin aina ihmettelen kaikkien kuluttamia lankakiloja. Itte kun olen päätyny laskemaan metrejä ku noi ohkaset langat on enempi mieleisiä. (Tosin paita 2½ puikoilla antaa kyllä odottaa eläkepäiviä...)

    VastaaPoista
  9. Hienot! Äitini kutoi meidän kalastajille tuon tapaiset, mutta niihin kyllä koukut tarttui liiaksi kiinni. Kännykkähommiin ovat varmaan aivan mainiot.

    VastaaPoista
  10. Kyllä on suloiset ja niin ihanat väritkin ❤️

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.