tiistai 2. helmikuuta 2021

Myrsky-myssy


Myrsky-myssyn ohje on Titityyn Tiina Huhtaniemen puikoilta ja ohjeen voi ostaa Ravelrystä tai tekemispaketin kaupasta. Langat on Snurresta, Opalia kului 48 g ja Gepard Kid Setaa 23 g, puikot 4.5. Olis ehkä voinut olla 4.0 mutta en halunnut tiukkapipoa enkä kokeilun kautta purkamista. Tämä on hyvä näin ja niiiiin pehmeä. Ihana.

Yleensähän tällaisissa pipoissa on tuo villalanka jotain paksumpaa mutta kun mä olen 'hikipää' niin ohut lanka on mulle parempi, jos ei olis niin kuuma.


Mulla on useammanlaisia 'käsintehty-merkkejä' mutta tähän nyt oli sopivin tämä Taito-merkki, joskus olen muutaman saanut. Nyt mä haluan kyllä ostaa niitä taitettavan mallisia missä on niinku nepparikiiinitys, on varmaan aika kätevä. Pitää kokeilla.

Tää on sen verran pitkä, että reunan voi kääntää vaikka kaksi kertaa, mutt se taitaa olla mulle liian lämmin ratkaisu.

Vielä kerran mä nillitän tästä senioreiden kohtelusta. Helsingin Palvelukeskukset on kohta olleet vuoden suljettuina. On sitten joskus mielenkiintoista nähdä tilastoja, jos kukaan vaivautuu tekemään sellaisia, mitkä haittavaikutukset tällä sululla on ollut iäkkäiden elämään. Lainaus palvelukeskussivulta:

"Palvelukeskukset ovat avoimia kohtaamispaikkoja, jotka tukevat kotona asumista, edistävät hyvinvointia ja lievittävät yksinäisyyden kokemuksia. Palvelukeskuksista saat sosiaaliohjaajan palveluohjausta ja -neuvontaa, voit osallistua vertaistuelliseen ryhmätoimintaan, harrastustoimintaan, erilaisiin tilaisuuksiin, retkille tai toimia vapaaehtoisena. Palvelukeskuksissa voit tutustua uusiin ihmisiin ja löytää uutta sisältöä arkeesi."

 KS

PS Hesarin artikkeli ja Illun vloggaus ovat herättäneet mukavaa keskustelua:) vlogissa. 

ks

4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen pipo sinullakin ja ihana väri. Nätin tasaista jälkeä myös.

  VastaaPoista
 2. Kauniin värinen pipo! olen tehnyt kaksi ja molemmat jälkikasvulla. Hesarin artikkelin kuin jo tullessaan. Kuuntelin eilen Ilun vloggauksen ja luin keskustelunkin. Hyvä!

  VastaaPoista
 3. Kauniin värinen pipo ja ihan merkkikin siinä!
  Minäkin luin tuo Hesarin artikkelin heti, kun se ilmesti. Mies aina vinkkaa mulle neuleaiheiset jutut, kun en muuten jaksa Hesaria päivittäin lukea. Ilun vloggausta en oo kuunnellut.

  VastaaPoista
 4. Ihana pipo! Ja kaunis väri 💚 Kyllä on kunnon pipot nyt näillä säillä tarpeen. Eilen oli -23°C. Edellisenä päivänä vähemmän, mutta tuuli sai pakkasen tuntumaan järkyn kylmältä. Palaan myöhemmin postauksessasi oleviin linkkeihin. Hyvää viikon jatkoa sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.