sunnuntai 16. huhtikuuta 2023

Mysteerihuivia taas yksi osuus

 SK-lehden mysteerihuivin neljäs osa on julkaistu ja neulottu. Kyllä tästä ihan kiva tulee ja onhan lanka superihanaa, Säie Wool merinosukkalankaa joulukalenterista. Mutta on tämä ollut pitkä taival kun kerran kuussa ohjeen pätkä julkaistaan. En ikinä enää näin hitaaseen projektiin lähde mukaan. Noh, tulipahan koettua.




Ihanaa kun kevät etenee ja nyt voi ottaa fillarinkin käyttöö kun hiekotushiekat on harjattu pois. En ole halunnut riskeerata fillarin kumeja kun hiekotushiekka on niin terävää ja kova asfaltti alla niin äkkiä menee puhki. Hiekkatiellä ajaessa on hiekka ja pohja ihan erilaiset.

Mutta kyllä kesä taas vähän jännittää että miten se tulee sujumaan. Katselin vuokrattavia mökkeja mutta eihän sellaisia ole kohtuuhinnalla missään. Ja mulla kun pitäisi olla se meri ja silokallio = korkeat vaatimukset. Enhän mä mitään luksushuvilaa tarvitse, ihan vaikka vaan pala rantaa mihin vois teltan pystyttää, niinku Kaunissaaressa ennen muinioin. Ei mulla sitä isoa telttaa enää ole mutta pieni soputeltta on ihan riittävä mulle.

Kesällä on joitakin tapahtumia mihin olis kiva mennä. Saako kyytiä, onko matkakaveria jne jne on avoimia kysymyksiä. Miten aika kuluu kotosalla jne jne. 

KS

5 kommenttia:

  1. olet aina tervetullut meille saareen sanoo Maija systeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tiedän, mutta kun siellä on niin riippuvainen kyydistä ja pitäis sitt olla seurallinen eikä siellä ole sellaista kivaa telttapaikkaa ja ? KS

      Poista
  2. Huovistasi tulee sievä, kauniit värit. Minun huivini on Sini-vihreä-vaalea. Testineuloin seuraavan mysteerihuivin, ja se on vielä kauniimpi. T Saukkis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko tietoa tulee uusi mysteeri tälleen pitkänä aikana vaiko esim. joulumysteeri? KS

      Poista
  3. Kiva kuulla hyvistä kokemuksista Säie Woolin langasta. Olen sitä halunnut kokeilla (vaikka olisi paljon muutakin kokeiltavaa). Pitänee tehdä pieni päiväretki Porvooseen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.