perjantai 7. huhtikuuta 2023

Valmis pusero ja pääsiäistä!

 Summer Elle pusero on valmistunut. Siitä tuli oikein kiva ja sopiva ja tykkään väristä, Blue mint. Ohjeen kanssa oli vähän ongelmaa painovirheen takia mutta sekin selvisi ja loppu sujui hyvin. Neuleleffassa tätä olikin hyvä neuloa kun oli helmassa vaan suoraa posottamista.





Terassille laitoin muutaman kukan, isoja pääsiäismunia (puserokuvassa näkyvät) ja pääsiäisviirinauhan.


Kotonakin on koristeita mutta ei kyllä ole pääsiäistunnelmaa lainkaan. Entiseen hyvään aikaan oli sentään Lankalauantain neuletapaamisia mutta ei niitäkään ole nyt silmiin sattunut.




 

 Pääsiäiskorttejakin sain, kiitos Outi ja Pirjo!



Rauhallista pitkäperjantaina, mukavaa lankalauantaita ja riemullista pääsiäisen juhlaa!

8 kommenttia:

  1. Kaunis pusero, keveämpää kesäksi.
    Hyvää pääsiäisen aikaa sinulle.

    VastaaPoista
  2. hyv ää pääsiäistä Inkoolaisilta. Minun pääsiäiskoristeet on kaikki Espanjassa, joten ostin vain paikallisia munia.Maija-systeri

    VastaaPoista
  3. Hieno pusero! Meillä on vielä niin talvista, ettei kukkia voi laittaa ulos.

    VastaaPoista
  4. Kaunis pusero! Eipä niitä pääsiäiskoristuksia täälläkään ole. Tulput vaan. Käytiin jo katsomassa venerantaa ja saareen pääsis yllättäen jo. Mut huomenna lankalauantaina puotiin ja sit tietä myöten porukoiden mökille pääsiäisen viettoon. Kesää odotellen... Mukavaa pääsisäistä!

    VastaaPoista
  5. Kaunis pusero! Kiitos pääsiäistoivotuksista ja samoin sinne hyvää pääsiäisen aikaa. Meillä on aika munavoittoista tuo pääsiäiskoristelu. Keltaista ja vihreää olen yrittänyt laittaa.

    VastaaPoista
  6. Kaunis pusero ja kivasti sinulla on pääsiäiskoristeluakin. Itsekin katselin, josko ois neuletapaamisia lauantaina, mutta eipä näkynyt. Lienee koronan jälkeen puhti poissa vähän joka puolella. Jos edes jaksais raahautua keskustaan kahvittelemaan jonnekin. Oodi ainakin on auki, liekö kahvilat myös.

    VastaaPoista
  7. Ihanan kevyt lehtikuvio puserossa - oikein keväinen. Kevät tästä on kuitenkin tulossa, ainakin pääsiäisen aika on luvannut hyvää.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.