lauantai 23. syyskuuta 2023

Sukkia

 Sukkia on valmistunut kaksi paria. Ekat on Vuonueen Pentistä ja ne piti oleman Villen kummitädille mutta kuulemma lämmittävät nyt kummisedän jalkoja. Ville oli siis antanut väärin koot. Noh, haitanneeko tuo, kun toiset sinne on kuitenki tehtävä niin jos ne sitten olis sopivat naisen jalkaan.

Väreinä on Burgundi ja Lime, eivät tässä näytä lainkaan sellaisilta. Kantapäät on erilaiset: toista tehdessä en katsonut millaisen kantapään olin ekaan tehnyt. 


 

Toiset valmistuneet on Summer Sock KAL syyskuun sukat: Scrapbook socks. No juu, onhan nämä ihan ok mutt kantapää on tiimalasi ja mä en lainkaan tykkää siitä, ehkä oon joskus tehnyt ja nyt mutta en enää ikinä tee. Niih.

Olihan tämä ihan kiva projekti mutta ei ihan vastannut odotuksia. Sarilta odotin jotain nätimpää ja 'omaa'. Esim. elokuun sukassa on röyhelö jollainen on Sarilla ollut jo mallistossa. Eikä tämä siksak-kuviokaan oikein innostanut mutta tein kaikki sukat niinkuin ne oli kirjoitettu.

 Lankaa jäi, tietysti. Alla kuvassa kaikki neljä mallia.

 

Sunnuntaina 24.9.23 klo 11-16 on Kansalaistorilla Helsingissä LAMMASPÄIVÄ! Sinne tulee kotimaisia tuottajia, lankaa ja lampaita. Myös kerintänäytös on luvassa.

 

Tänään täällä oli aamulla KAMALA PAMAUS!! En ole ikinä sellaista kuullut. Lopulta luin, että salama oli iskenyt läheiseen suurjännitepylvääseen, siis ihan tähän mun lähelle, niin ettei edes mitään jyrinää kuulunut. Oli luemma ihan tulenlieskojakin ollut.
KS

4 kommenttia:

 1. Sukat kyllä lämmittää, eikä sitä kantapään erilaisuutta huomaa, jos ei tiedä. Olikohan se kova pamaus sama, joka oli kuulunut Helsingin ulkopuolelle asti. Pitääpä poiketa siellä lammaspäivillä, jos ei sada.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se oli se sama pamaus. Se oli niin valtava, että kuului varmasti kauas. Ja mä olin siis ihan vieressä, max 200 metrin päässä. KS

   Poista
 2. Lankojen värien nimet on kyllä aika viitteelliset, mutta hyvältä nuo sukat silti näyttää.

  VastaaPoista
 3. Kivoja sukkia ne ovat, mutta tunnistan tunteen, kun vähän pettyy johonkin KAL:iin. Ehkä niitä on liikaa, ettei kaikkiin riitä ideoita.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.