tiistai 13. helmikuuta 2024

Polvisukat ja kissapipo

Polvisukat Taivanrantayarns'in 50's langasta ovat valmistuneet ja oikein hyvät ja sopivat.



Toisen sukan varpaista jäi vähän puuttumaan langasta mutta aikoinaan ostamani minivyyhti Kerän merinosukkalankaa pelasti tilanteen. Ensin kyllä kokeilin sinistä Regian lankaa mutta heti merinon jälkeen se tuntui sormella tosi-tosi karkealta. Purin kun muistin tuon Kerä langan. Heti tuntui taas hyvältä sormellakin. En mitenkään moiti Regia-lankaa, se on oikein hyvä ja kestävä sukkalanka ja käytän sitä vastakin. Just tässä kohdassa se oli väärä lanka.



Armi Yarns' issa käydessäni ostin Poppy langan Eevin pipoon. Kotona mulla olikin sopivasti vaalenpunaista silkkimohairia tähän. Tulikin kiva kissapipo ja on tytölle sopiva. Vein sen postiin maanantaina ja vasta! perjantaina se oli perillä! Mä en ymmärrä miten voi posti toimia näin. Tämä kun ei ole poikkeus vaan ainakin mun kohdalla sääntö, että postin kulku kestää.




Samalla ostin Urpolan tilan  Salme sukkalankavyyhdin. Siitä tulee lämpöiset syntymäpäivälahjasukat.


KS

2 kommenttia:

  1. Tiikerikin on tarkastanut ja hyväksynyt kauniit sukkasi :)
    Teillä oli tosi kiva Porvoo -päivä. Pitää taas itsekin laittaa korvan taakse, että kävisi joskus Porvoossa. Siellä on aina kaikkea kivaa. Ja tuon teehuoneen herkut.. oi slurps sentään!

    VastaaPoista
  2. Polvisukissa on oikein komeat värit ja kissapipo on aivan syötävä: ihanan pehmeän näköinen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.