sunnuntai 11. elokuuta 2024

Red Bull Rautaratsu kilpailu Turussa

 Lauantaina oli oikein kiva ja hauska tapahtuma Rautaratsu, Ylen uutisessa elävää kuvaa.


Väliaikaohjelmana oli tuollainen vesisuihkuratsastaja, mikälie. Komeaa vemputtelua tuokin oli

Koko tiimi oli satsannut tyylikkääseen pukeutumiseen. Vain kaksi siis oli kilpailemassa.

Sukellustiimi noukki fillareita ja ajoneuvojen muita osia joesta, mitään ei jätetty roskaamaan. Päinvastoin etukäteen oli kilpalualuetta siivottu ja pohjasta nostettu mm. fillareita ym. roinaa.

Mitä ihmeellisimipiä vempaimia oli fillareista tehty, ja hauskasti nimetty. Harva pääsi maaliin asti mutta sellaistakin tapahtui. Tuomarit antoivat pisteitä sekä suorituksesta että miehistön ja fillarin puvustuksesta. 

Alla olevassa kuvassa on hammaspeikko ja hammaskeiju. Peikko näkyy myös vajaahampaisena skriinikuvassa. Mulla oli hyvä paikka missä näin ajoneuvot kun ne tulivat varikolta lähtöalueelle ja sitten skriiniltä näin suorituksen. Joen rantapaikat oli niin tupaten täynnä ettei sinne mahtunut mihinkään katsomaan. Teatterisillalla olin hetken mutta se oli vähän liian kaukana.





 

Illalla kuuntelin vielä Hectorin konserttia, joka oli yksi Turun Terassikesä konserteista, muitakin olen hetken kuunnellut. Melkein aitiopaikalla olin nyt kun istuin Turku Energian vanhassa huvimajassa 'melkein' kotipihallani. Kyllä vanha herra vielä hyvin lauloi, ihan rokisti.

Perjantaina pitkäaikaisen ystäväni Outin kansa käytiin kahvilla Qwenselillä ja Apteekkimuseokin katsottiin. Kiva kun ehdittiin tavata.



Ensi viikolla piipahdan Ukko Pekalla Naantalissa.

 

PS. Onko täällä ketään turkulaista lukijaa joka lähtisi kanssani sieniretkelle?  Tunnistan ruokasienet niin sitä ei tarvitse opastaa mutta tuntemattomaan = uuteen turkulaismetsään en halua lähteä yksin. Profiilista e-meilini. Liityin Turun Sieniseuraankin mutta ei siellä FB:ssa mitään tapahdu, petyin.

KS

1 kommentti:

  1. Jostain syystä tämä kommentti ei ole tullut tänne näkyviin:

    Iso Gnu kommentoi postausta "Red Bull Rautaratsu kilpailu Turussa"
    19 tuntia sitten
    On teillä siellä kaikenlaista tapahtumaa. Sopivalla hollilla asut erilaisiin tapahtumiin, kun Aurajoki näyttää usein olevan tapahtumien keskipiste.
    Olin ystävien kanssa Hectorin konsertissa täällä Jyväskylän kesässä. Johonkin konserttiin oleem yrittäneet porukalla ehtiä. Lavalle tullessa vähän hengitti raskaasti ja mietin , että jaksaako laulaa. Lauloi ja ääni kulki komeasti. Osan lauloi istuen. Se ei menoa haitannut.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.