maanantai 7. maaliskuuta 2011

Matkailu avartaa


Kotimaassa on kiva matkustaa, varsinkin mukavassa seurassa ja kivaan kohteeseen. Marian kanssa aamulla lähdimme Kampista.
Matkavalmisteluina Maria oli neulonut Holmenkollenin tyyliin "kukkakaulurin", joka on myös ihan oikea ihmiskauluri, ja askarrellut kortin. Minä neulon lampaantuoksuisesta langasta pullean "hiiren".


Päämäärämme oli Salo ja siellä lankakauppa, kuinkas muuten;)
Sisäänmennessä pikkuisen kyselimme Salon kuulumisia ynnä muuta potaskaa, ja Susu oli hieman kummastuneen näköinen: "mitä lie nääkin nyt on?" Tadaa! Kukkapuska esille ja hämmästys senkun kasvoi mutta kyllä aika nopeasti Susulla raksutti ketä me ollaan. Ihmetystä kyllä riitti vielä pitkin päivää, että joku tulee ihan sinne asti ja varta vasten hänen puotiinsa. Noh, mikä ettei.
Kaupassa oli valtavasti kaikkia kivoja ja tarpeellisia lankoja. Asiakkaita kävi ihan solkenaan, välillä mäkin vähän konsultoin värin valinnassa yms. Tietysti lankakaupassa piti myös neuloa, teossa uudet terät Stadin sukkasiin.
Viereisessä Nappikaupassa pistäydyttiin myös, mitään ei kyllä ostettu vaikka sielläkin oli jos jonkinlaista tarviketta. Yhteystiedot löytyvät täältä.
Kirjaston kahvilassa käytiin huikopalalla. Kirjasto oli iso, avara ja valoisa, aikakauslehtiä näytti olevan todella hyvä valikoima - varmasti runsaampi kuin omassa kirjastossani. Päivän alkaessa hämärtyä hypättiin bussiin ja turvallinen, sekä mukava kotimatka sujui hujauksessa. Mainittakoon, että tämä oli Vainion liikenteen bussi ja siinä oli oikein autoemäntä!TULIAISET:


Ihanaa, ihanaa Puffa lankaa! PUFFALASTA


Pupu-Puffa,  käsinvärjätty, kaunis oranssi semisolid "Tyynipupu" (tai ehkä persikka),  40 % angora, 40 % merino, 20 % nylon. 100 g/ 450 m

Sukka-Puffa, käsinvärjätty, tumma marjapuuro "Rosalinda", 75 % villa, 25 % polyamidi. 100 g/ 400 m
Regian uutuuslanka 4-fach haltbar, 4-fädig color ja alekorista turkoosi Almina, sekä Knit Pron silmukkamerkkejä. Ne oli ihan pakko ostaa kun ovat aivan erivärisiä kuin Cloverin merkit mitä mulla kyllä on riittävästi mutta . . . .

Aiemmin oli tullut puheeksi Saltkråkan sukat ja niihin kaipailin lankaa. Marian varastossa oli ylimääräistä Laurilan suomenlammasta , 85 % villa, 15 % nylon, 140 Tex x3,  100 g/230 m, ja sain sen nyt. Nam nam. Kiitos!
Sokerina pohjalla, tadaa tadaa! Mulla on uusi kampaus! Susun naapurikampaamossa suit-sait-sukkelaan leikattu! Muutama vuosi taisi jäädä sinne kampaamon lattialle;) ja edullistakin oli. Mä oon niiiiin tyytyväinen tähän. (Susu: käypä kertomassa terveiset ja kiitokset, olikos sen paikan nimi Studio Reval?)


Semmonen päivä oli tänään! Kiva ja antoisa yms. yms. KIITOS Maria seurastasi! Kiitos Susu kun jaksoit asiakkaiden välissä höpötellä. Muista rapsuttaa Tassua, toivottavasti hiiri maistui;)

KS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.