keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Palkinnot on arvottu


KIITOS! Ihania vastauksia tuli, jokunen selvästikin pilke silmäkulmassa kirjoitettu ;)

Säärisuojat olis kyllä hyvä, tällaiseen kankaaseen ei punkitkaan ehkä tarttuisi. Puunkantoteline on hyvä idea samoin airojen niputus, puita en kyll joudu kantamaan eikä venettä ole. Retkimuhvi olikin hauska idea, sen sisällä pysyi kädet kuivina. Tarkasti on myös seurattu rakennelmiani, koska ehdotettiin näiden olevan tiskikaapin hyllyt ja seinät, ei ollenkaan mahdoton ajatus.

Moni olikin arvannut aivan oikein: X-mallisen retkijakkaran päällisiä nämä on. Tarran pitävyyttä joku epäili, mutta kyllä se pitää, ja hyvin pitääkin. Ompeleeseen en uskaltaisi luottaa. Mulla on tämä vanha selkänojallinen tuoli, jossa on jo kuusi kesää ollut päällinen tarralla kiinni ja edelleen se toimii. Uuden istuinkankaan tein tähänkin koska se on jo tosi haalistunut, turkoosia siinä on enää häivähdys.Syksyllä löysin jonkun leiripaikan jämien seasta rikkinäisen tuolin ja toinen runko oli jätetty roska-astian viereen. Tottakai otin ne talteen ja nyt mulla on sitten oikeat istuimet mutta pölkkyjäkin kyllä on.

Näin risaksi oli tuon hylätyn tuolin päällinen mennyt. Varmuuden vuoksi sen kuvasin, koskaan ei tiedä jos tarvetta olis! Ja nythän sitt on mitä näyttää ;)
Mutta tuotelappu ei ole kärsinyt mitään vahinkoa, ihan priima kunnossa!


Arvottavia kommentteja oli 53, saman nimimerkin useammasta kommentista huomioin vain ensimmäisenä jätetyn kommentin. Oli kiva huomata muutama harvemmin kommentoivakin paikalla, siis vielä seuraatte blogiani, kiitos.

Here are your random numbers:

42 12 49

Timestamp: 2011-03-09 18:05:23 UTC

(Huom: kellonaika on eri aikavyöhykkeeltä!)ONNITTELUT VOITTAJILLE:

42 = KIKKA,  12 = MARJA,  49 = PIRENAKikka toivoi silmukkamerkkejä, Marjalle kirj,a koska esillä ollut palkintojärjestys oli hänelle sopiva ja Pirenalle kerroslaskuri koska hän ei ollut esittänyt mitään toivetta. Hyvinhän tämä taas toimi, että sai toivoa, mun ei tarvinnu miettiä kenelle minkäkin palkinnon laitan.

Nyt sitten odottelen osoitetietoja palkintojen lähettämiseksi. E-meili osoitteeni löytyy tuolta yläkulmasta.

KS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.