maanantai 25. huhtikuuta 2011

2 .päääsiäispäivä
Vielä voi pääsiäiskuvilla leikitellä!

Neulova Kana


Kuva täältä,  Knitting images

* * * *

Neuleet ei oikein edisty (mitä nyt tuon Pupu-Puffa huivin sain valmiiksi) kun olen puuhaillut The Saari tavaroiden kanssa. Pitkäperjantaina hain Veeltä astioita, kaksi tuolia ja pöydän sekä pari räsymattoa. Niistä toinen toooosi pitkä onkin jo täällä kotona lattialla - kiva piristysruiske. Hankittuja tavaroita olen hypistellyt ja tehnyt listaa vielä ostettavista tarvikkeista.
Nippusiteitä, Jesse-teippiä, työhanskoja, hauenleukoja, roska- ja ruokapusseja . . . .Kesän aikana mahdollisesti tarvittavat käsityöohjeet on nyt kansiossa, niihin tarvittavat langat on varastosta tarkistettu ja puutelista kirjoitettu. Josko sitten seuraavalla viikolla sinne Karnaluksiin menen hankintamatkalle, lähteekö joku kaveriksi?

Tuleva viikko menee kyllä teltan kanssa puuhatessa. Helman kulmat on laitettava kuntoon ja voisi saumojakin vähän vahata kuten viime keväänäkin. Ja hellalle joku lippa pitäisi suunnitella, ehkä sisäteltta eli makuuhuonekin kaipaisi pikkuisen modifiointia. Eiköhän näissä hommissa aika kulu sukkelaan niin, että kohta olenkin jo vuoroveneessä muuttamassa saareen. Jezz.

KS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.