keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Perhosia ynnä muuta tärkeää asiaa


Tämä on helppoa kuin heinänteko: seipäälle vaan heitellään solmuja ja lenkkejä. Jep. Eilen saapuneet neulat ovat olleet koetuksella.


Kysyin Taitosta noita termejä ja sainkin vastauksen nopeasti, kiitos:


"Jep., tekniikka on käpyilyä, käytössä on vain sukkulan sijaan "uusi väline". Niinpä passelit nimitykset välineelle ovat sekä käpyilyneula että frivoliteeneula."


Tässä ekat tuotokset, onhan niissä virheitä, mutta ovat ok näin aluksi.


Koko on noin tulitikkuaski tai vähän pienempi. Eri koko johtuu langan paksuudesta.

* * * *


 


BEN oli nopein viikinkiasuinen Lontoon maratonilla. Aika: 3.12.11, joka on kyllä pikkuisen huonompi kuin viime vuoden 3.09.40. ONNITELUT BEN!


Fastest marathon dressed as a Viking

Ben Afforselles, 3hr 12 m 11s


* * * *


MERIKORTTELIin on suunnitteilla jotain aivan kamalaa, Cloud City -hanke. Keskelle hienoa vanhaa tehdasmijöötä on piirretty kummallinen pyramidirakennus! Tämmöstä me ei stadiin haluta! Täällä on niin vähän muutenkin vanhaa tallessa. Toimistotilaa on tyhjillään muutenkin ja eiköhän nuo asunnot ole niin kalliita, että menevätkö kaupaksikaan. Täällä on muitakin keskusta-asunto projekteja meneillään, mm. Mikonkadulla.


Tuossa korttelissa oli Fazerin tehdas kun mä oli skidi. Siellä tuoksui ihanalle. Kansakoululuokan kanssa päästiin sinne tehdaskäynnille ja se se vasta juhlapäivä olikin! Siihen aikaan karkkia kun ei saanut tuosta noin vaan niinku nykyään. Me kerättiin jätepaperia ja saatiin siitä muutama penni, jotka sitt käytettiin sekatavakaupassa Nallekarkkeihin tai tikkariin.


Punavuoren ja Eiran vanhat puutalot saavat suojelukaavan, ihan hyvä asia. Miinusta siinä on se, että asukkaat joutuvat maksumiehiksi jos ja kun korjauksia noihin taloihin täytyy tehdä. Tähän Merikorttelihankkeeseen kaupungilta kuluneet rahat olis voitu laittaa vanhojen puutalojen korjausrahastoon tai johonkin muuhun kuin turhan suunnitteluun.


Käykääpäs allekirjoittamassa adressi: Merikortteli pelastettava.


KS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.