tiistai 20. marraskuuta 2012

Neulomista

Lauantaina olin Ogelissa neuletapaamisessa. Siellä oli varsin jouluinen tunnelma. Henkilökunta opetti ja opasti joulukoristeiden virkkausta. Mä vein sinne muutaman kirjan, jotka muuttopakatessa totesin itselleni turhiksi. Hyvin ne kelpasivat kanssaneulojille. Muutama tunnelmakuva:


 Ostin muutaman lankakerän lasten sukkia ja lapasia varten. Sukista ilmeisesti saan jotenkuten oikeankokoisia mutta lapaset tuottavat todellista päänvaivaa. On mulla kaikenlaisia kokotaulukoita mutta kun en oikeasti tiedä minkä kokoisia lapset oikeasti ovat. Ikä ei kerro minkä kokoinen käsi on, lasten pituutta en tiedä - taulukoita kun on sekä ikä- että kokoperusteisia. Ja vaikka on mukamas samanpaksuinen lanka niin kuitenkin eri merkeillä tulee erikokoisia samoilla silmukkamäärillä. Arrggh. Kohta jätän lapasten neulomisen kokonaan. Saa niitä kädenlämmittimiä kaupastakin, niih.

KS

9 kommenttia:

 1. Ah, nämä joulun aluksen kässyttelytapahtumat ovat sitten ihania, niiiin henkeä nostettavia!!

  VastaaPoista
 2. Onpa ollut taas kiva tapaaminen Ogelissa. Vähän harmittaa kun "myöhästyin" muutaman päivän. onneksi on vielä yksi tapaaminen ennen joulua.

  VastaaPoista
 3. Mukavalta näyttää tunnelma tuolla tapaamisessa olleen :) Miten ihmeessä sait päähäsi avata vatkaimen... ;D Tsemppiä muuttopuuhiin!

  VastaaPoista
 4. Juu. Lapsille on vaikea tehdä oikean kokoisia. Kiva tunnelma näyttää olleen Ogelissa ja söpö toi pieni tonttulakki.

  VastaaPoista
 5. Niin jouluinen tunnelma, Tampereella ei kyllä tungoksessa ollut siitä tietoakaan.

  VastaaPoista
 6. No otat vaan sen hienon laminoidun sukka- ja lapastaulukon ja siitä löytyy hyvin koot ym. Sitten vaan kysyt minkä pituisia lapset ovat niin hyvä tulee :)

  VastaaPoista
 7. Minun täytyisi neuloa muutamat pienet lapaset ja sukat, mutta juurikin se kokotaulukko kaikenlaisille langoille puuttuu.
  Mututuntumalla mennään.

  VastaaPoista
 8. Kivoja tunnelmakuvia sulla! Täällä on sama ongelma noiden lasten kokojen kanssa... Multa kysytään paljonko lankaa tarvitaan vaikkapa kahdeksanvuotiaan sukkiin. Mistä ihmeestä voi tietää minkä kokoinen tassu on kahdeksanvuotiaalla???

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.