sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Wollmeise panta ja kämmekkäät

Kesällä neuloin loput talvella Arjalta saamastani Wollmeise kerästä. Ensinhän mun piti selvittää sotkeentunut vyyhti;). Silloin neuloin reilun kokoisen kaulurin mutta lankaa jäi vieläkin reilusti. 
Siitä syntyi sitt panta, johonka Susi virkkasi kukkakoristeen saaressa käydessään.
Kuvassa ylempänä oleva reuna on otsalle tuleva ja on tiukempi kuin tuo tosi joustavasti päätelty toinen reuna, ei panta kiristä päätä;)
Kämmekkäisiin sain sitt loppulangan käytettyä. Niissä on reuna päätelty i-cordilla ja se onkin osoittautunut oikein oivaksi päättelytavaksi.

Kyllä taas oon tyytyväinen, että muutin tänne Bloggeriin. Kävin nimittäin Vuodatuksen puolella lunttaamassa missä tuo Kauluri-kirjoitus olikaan (en täältä osaa vielä sujuvasti hakea). Noh, olihan siellä taas jotain häikkää ja niitä "roskablogeja" näyttää taas päivittyvän sinne aikas reippaasti. Ehkäpä kreivin aikaan tapahtui tämä muutto. Ja onhan se tosi paljon kivempi kirjoittaa ja kuvia ladata kun ei koko ajan ole haamu niskassa kuiskimassa; ei tää täällä pysy, pieleen menee, hävii koko juttusi yms.

KS

16 kommenttia:

 1. No voi ei, nuo on ihan justiinsa mun väriset ja ihanat :)
  Mä jätin nyt Elman väliin, kun en ehtinyt sinne mennä. No eipä kai siellä mitään uutta nähtävää ollut edelliseen verrattuna. Eikä edes harmita ;)

  VastaaPoista
 2. Kauniita neuleita! Ja totta, tuo i-cord-päättely on tosi näpsä.

  Ihan alkaa pelottaa... Tänäänkään ei ole yhtään roskakommenttia tullut ja kaikki toimii kuin unelma... Kuinkakohan kauan saan näin onnellisten tähtien alla olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin musta tuntuu, ett toisilla toimii paremmin ku toisilla. Olisko jostain omista säädöistä kiinni tms. Siis jos on ite muokannu paljon niin ei ehkä kaikki toimi. Ei mulla niin pahoja hankaluuksia ollu mutt ku usein oli niin rupes pelottaan.

   Poista
 3. Kiva panta ja kukka, mutta noi kämmekkäät on vielä kivemmat, pysyvät varmaan hyvin omilla paikoillaan kun ovat napakat. Minä en ole vielä koskaan tuota ihmelankaa edes koskenut.

  VastaaPoista
 4. Upeat kämmekkäät ja panta :) Näyttää tosi hyvältä tuo päättelytapa, täytyy varmaan itsekin opetella kun mä aina olen inhonnut päättelyä kun en ole mielestäni saanut siitä siistiä
  Mukavaa alkavaa viikkoa; toivottavasti siellä ei sada vettä niinkuin täällä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kun ilmoitit muutosta, niin saan heti vaihdetuksi osoitteesi readeriin.

  VastaaPoista
 6. Perässä seurataan :) Vähitellen on bloggeriin tottunut.

  VastaaPoista
 7. Onnea uudelle blogille! Nyt vasta huomasin muuton. Kaunis pohja.

  VastaaPoista
 8. Tervetuloa Bloggerin puolelle ja onnea uudelle blogillesi! Elossa ollaan ja kohta saan jotain omaan blogiini päivitettyäkin. On vaan ollut kaikkea muuta tässä viimeaikoina niin en ole juuri mitään ehtinyt.

  Saat kyllä joskus minulle tuon päättelytavan opettaa, tulee niin siistiä jälkeä. JA kiva tuo Jäken neulekahvila, täytyy joskus käydä katsastamassa.

  VastaaPoista
 9. Tervetuloa bloggeriin! I-cord-päättely pitäisi opetella, mutta tuntuu, ettei tällä hetkellä saa oikein mitään aikaiseksi.

  VastaaPoista
 10. Tervetuloa Bloggeriin!

  Pitääkin pistää tuo päättely korvan taakse, kun se näyttää noin hyvältä. Kaunis väri on langassa.

  VastaaPoista
 11. Kyllä ovat kauniita panta sekä kauluri ja tuo päättely tapa olisi kiva opia ja kauniin värisiäkin ovat.

  VastaaPoista
 12. Upeat kämmekkäät sulla.
  Mä en oikein ymmärrä kuinka saisin vanhat blogikirjoitukset siirrettyä Vuodatuksesta tänne.
  Sulla ainakin on näköjään siirretty.Vai??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuula, laitas mulle sun sähköpostiosoite niin laitan siirtämistneuvon sulle sähkärillä.

   Poista
 13. Ah, mä löysinki jo sun e-osoitteen, laitoin ohjeen tulemaan sinne.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.