maanantai 19. marraskuuta 2012

Aitoa 1970 lukua

Mikäs se tämä on?

Se on vatkaimen sisus! Tässä muuttopakatessa yritän pyyhkiä tavaroista pahimmat liat pois ja kun ei muuta haastetta ollut tälle päivälle niin otin ja avasin vanhan vatkaimeni. Luulin, että siellä on sisällä vaikka mitä töhnää mutta ei, vain kaakaojauhetta löytyi ja hieman tavallista jauhopölyä. Olen siis joskus tehnyt suklaakakun;)
 Oikein hyvät konerasvatkin olivat tallella hammasrattaissa. Pienenllä sudilla oli hyvä koloja puhdistaa. Pieni epäilys kävi mielessä, että saanko tämän kasaan niin että se vielä toimii;)
Hyvin toimii edelleen. Kovin yksinkertaiselta tuo sisus näytti ja oli vahvaa tekoa. Olen saanut tämän 38 vuotta sitten häälahjaksi ja nämä huikean ihanat oranssit tilpehöörit kuuluivat vatkainpakettiin.

Häälahja on myös tämä emalikulho. Ja matalampi mallikin mulla on sekä pieni kasari, näitä keltaisia, mutta ne on jo pakattu.

 KS

8 kommenttia:

 1. Silloin 38 vuotta sitten tavarat tehtiin kestämään ja siksi olivat yksinkertaisia ja toimivia.

  VastaaPoista
 2. Kylläpä on paljon ikää sun vatkaimellasi! Mulla kyllä ei mikään kestä noin kauaa! Joo lauantai on huono päivä Karnaluksissa ja sitten se kun on porukan mukana,eikä ole aikaa mihinkään ylimääräiseen,ei edes ehtinyt muissa ihanissa kaupoissa käydä.

  VastaaPoista
 3. Kaunis tuo emalikulho. Laita sit sähköpostia kun muuttoaikataulu selviää.

  VastaaPoista
 4. Mahtava vatkainsysteemi sulla ja hienot kulhot.

  VastaaPoista
 5. Miten ne olikaan jo silloin ihan "sun väriset" ;D

  VastaaPoista
 6. Hih, sinulla on melkein uusia tavaroita! ;) Minulla yli 40v vatkain ja hyvin vatkaa. Hmh, sitä ei vaan ole koskaan avattu. Ja aivan samanlainen ja -värinenkin emalikulho meiltä löytyy, se taitaa olla vain 39v. Löytyy kyllä paljon muutakin vanhaa meidän huushollista minun itseni ja ukkoni lisäksi. ;D

  VastaaPoista
 7. Wau, tuohan on hieno peli. Minua kiinnostaa koneiden sisustat ja niistä on kiva "pyyhkiä pölyjä". Kaikki ei aina toimi siivouksen jälkeen. Meidän mökiltä löytyy tuommoinen matala keltainen emalikulho ja se on minun suosikki.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.