lauantai 26. tammikuuta 2013

Kahdet sukat

Pari viikkoa sitte ku broidi kävi kylässä niin se toi yhden sukat teritettäväksi. Toinen on kuulemma viel ihan hyvä. Täss linkissä on ekan kerran teritetyt sukat.
Voi jösses sentään! Enhän mä nyt yhtä sukkaa ala korjaamaan, sitäpaitsi ei se varsikaan enää niin hyvässä kondiksessa ollu ku oon jo kerran terittäny nää varret.
Tein siis ihan uudet sukat lankana Viking Vilma. Siinä oli tämmönen vihreä tekokuitu säie, olikin hankala saada se säikeen pää silleen katkaistua ja hävitettyä langan sisään ettei jääny pistelemään.

Omiin Stadin sukkasiin piti sitt oikeesti tehdä uudet terät. Tää on jo toinen kerta teritystä näihin kauniisiin varsiin. Ekat kului alta aikayksikön kun olin niihin ommellu nahkapohjat ja sen reuna hiersi sukat rikki, linkki tossukoihin. Toiset terät neuloin vielä Any-langasta ku sitä oli ja alunperinhän nää on Anya. Eli Any-lanka kestää hyvin muussa mutt ei sukissa (vaikk on sukkalanka). Nyt teritin Maijalla. Yks kerä ei ihan riittäny mutt Marian lankalaatikosta sain lisää lankaa. Olishan sitä saanu kaupastaki mutt taas jeesasin kaveria vähän pienentämään varastoaan;)
Kantapäähän apinoin Marian paljon käyttämää koristetta neulomalla oikeilla silmukoilla kantalapun reuna.


Piti kuvata Hali mutt se hävis jonnekin. Tuli sitt vaa tämmönen kissaperspektiivi kuva. Täss etureunassa näkyy vähä keltaista mattoa.


Ja mullahan on keltainen verho. Ja keltaiset istuinpääliset. Keltaisen mä valitsin jo syksyllä uuden kodin toiseks pääväriks vihreän kanssa. Nyt luin IL:stä  ett keltainen on vuoden trendiväri sisustuksessa. Vähänks olin taas kerra aikaani edellä;)
Lainaus: "Sisustusarkkitehti ja trendien tuntija Lidewij Edelkoort näkee keltaisen olevan tämän vuoden hittiväri. Tämä elinvoimainen ja energinen väri näkyy kankaissa ja huonekaluissa. Keltaiseksi maalattu seinä henkii aurinkoisuutta, kun taas värikkään kellertävä kuvio raikastaa tilaa".
KS

16 kommenttia:

  1. Sinulla on ollut oikein sukkaviikot. Nuo Stadin sukkaset on kyllä nätit.

    VastaaPoista
  2. Iloinen yllätys proidille, ihka uudet sukat. Kauniit nuo stadinsukkaset.
    Mullakin yhdet varret odottavat terittäjää - se en ole minä, ehkä se on ystäväni Kaarina.

    VastaaPoista
  3. Ihanan näköiset tuli taas stadisukista.
    Keltaisesta, tiedäthän, että se lisää myös ruokahalua ;-). Nimimerkillä keltaiset keittiönkaapit.

    VastaaPoista
  4. Heh, Hali taisi kuulla tämänpäiväisen toiveeni lisäkuvista kun kameraa paineli karkuun. :D

    VastaaPoista
  5. Stadit on kuin ihkauudet ja nuo raitasukat veljellesi kivat. Taitaa yllättyä saadessaan ne.
    Halille terkkuja.

    VastaaPoista
  6. Hih, minä olen sitten ollut aikaani edellä sisustustrendeissä, viimeiset viisi vuotta sisustuksessa vilahtanut enemmän tai vähemmän keltaista. Ja varmaan seuraavatkin viisi vuotta näillä mennään.

    Kivoja sukkia! :)

    VastaaPoista
  7. sä oot niin trendikäs! toi simppeli idea kantalappuun näyttää kivalta - vois kokeilla ittekin.

    VastaaPoista
  8. Toi oranssi on ihana väri sukkiin. Taisi broidisi yllättyä iloisesti saadessaan ihan uudet sukat. Meidänkin perheestä minä puhun broidista, faijasta ja mutsista. Se on kun on stadissa syntynyt, vaikka sitten vähän maalaiseksi päätynyt (Kirkkonummi), hah kehyskuntaa. Vaik eihän täältä ole kuin puolen tunnun junamatka porhaltaa stadiin. Nyt kun alottaisi tämän vuoden joululahjasukat ni ei tulisi kiire:) Halille haleja M-L

    VastaaPoista
  9. Kiva, kun löysit (taas) blogini! Vastavierailulla on tullut käytyä, mutta puumerkki on jäänyt jättämättä. Mutta tännekin olen osannut.

    VastaaPoista
  10. Kivat sukat teit ja varmaan ilahtui kun saikin ihan uudet eikä paikatut :) Niin jännä ettei se ANY kestä sukissa vaikka sukkalanka...mut onhan se vähän sellanen pörheä, ettei sinänsä yllätä se kestämättömyys. Ja meneehän se sit muissa neuleissa. Vai paineli Hali karkuun, niin Viirukin usein tekee kun otan kameran esille...

    VastaaPoista
  11. Hiukkasen hienot nuo stadin sukat ja hiukan hieno tuo kantapää. Sanoo täällä eräs todella nolo sukankutoja joka nyt vasta OPPI tekemään kunnon kantapään. No, minkä vanhana oppii sen vielä vanhempana taitaa :)
    Itse asiassa oli mulla asianpoikastakin: mulla on ohje huiviin jonka olen sinulta napannut neulomossa. Seiskaveikasta tehty valkoinen pintaneulehuivi, jonka kuvio muodostuu palmikon tyyliseksi. Saanko jakaa ohjeen ystävälleni joka harjoittelee pintaneuleen tekemistä ja tuo olisi mielestäni hyvä ohje?
    Ja juu, mä matkin; mäkin haluan keltaista sisustukseeni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tottahantoki ohjetta saa levittää ja käyttää. Kivahan se on jos/kun siitä iloa ja hyötyä on.

      Poista
    2. Kiitos kun kävit blogissanikin :) Ohje lähti eteenpäin ja mullakin iski hinku tehdä tuolla mallilla taas huivi; joku jossa olisi keltaista; eli täytyy katsella Noroja ;D

      Poista
  12. kauniit sukat ja todellakin kantapää tosi upea!

    VastaaPoista
  13. Minäkin myönnän rakastavani keltaista väriä. Ihan lempiväriksi asti. Siksipä kieli pitkällä katselenkin tuota mattoa. (neuleista puhumattakaan...)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.