sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Pyöreän Pöydän neuletapaaminen

Pyöreän Pöydän Puikottajat = PPP

Ensimmäinen neuletapaaminen komean pyöreän pöytäni ääressä oli oikein mukava. Outi-M jo kommentoikin edell. postaukseen: "Kylmänä päivänä lämmin tapaaminen".
Tarjolla oli suppilovahveropiirasta ja porkkanasosekeittoa, tietysti myös kahvia. Outi toi suussasulavan suklaakakun ja Katja oli leipaissut herkullisia teeleipiä.

Anittalla oli taas kerran tekeillä sukat, muiden puikoilla näkyi olevan huiveja ja jakkuja. Joululahjaksi saamaani Knit Now lehteä selailtiin ja löydettiin yksi jo netistä tuttu neulesuunnittelija ja malli, sekä yksi aikas ruma hattu.

Tuliaisikin sain, KIITOS kaikille ja ennen kaikkea Kiitos kun tulitte. Ymmärrän, että nyt halusitte antaa näitä mutta ens kerralla ei sitt mitään tämmösiä lahjuksia. Toisaalta olin mäkin panostanut syömäpuoleen näin ekan kerran ilosta mutta ens kerralla pärjätään vähemmällä.

Lea on kätevä ompelukoneen käyttäjä, nyt mulla on tarpeeksi suuri pöytäliina ja väritys on just eikä melkein oikea.

Tinttikin on pitkästä aikaa ommmellut: tyyny tai siis sen päällinen nostattaa kissakuumettani entisestään;)

Kaikkihan tietää, että mä syön suklaata kuin leipää niin Anitta toi vanhan tavan mukaan uuteen kotiin leipää ja suolaa:) Synttäri- tuparikortit ovat itsetekemänsä.

Anulta ison iso nippu tulppaaneja, jonka jaoin kahteen maljakkoon, ja Marilta sitä "leipää" kulhollinen (yön tunteina dekkaria lukiessa söin puoli kulhollista;)).

Ison 4 dl:n Iittalan WDC-mukin sain Outilta. Kuvioista löytyy vaikka mitä kun tarkasti katsoo, Outin suosikki tämä Mannerheim (huomenna olenkin menossa M:n museoon). Tästä jo aamukahvin join. Sytykeruusuja sain myös, tulevat sitt keväällä saaressa käyttöön.

Aika kului nopsaan kuten aina kun on kivaa. Muutamalla kutsutulla oli este tänään ja joku tuntee jääneensä ilman kutsua, mutt ei hätää, täällä tavataan vielä monta kertaan. Nyt kalentereihin merkattiin päiväksi 16.2. Tintti lupasi tulla rukin ja värttinän kanssa, jotta Katja pääsis vähän jyvälle noista taidoista.
KS

17 kommenttia:

  1. Kiitos eilisestä, tarjoilut oli maistuvat ja seura mitä parhainta A-luokkaa.
    Kiitos ompelukehuista. Kiva nähdä että liina on sopivan kokoinen ja tykkäsit siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, just on passelin kokoinen. Liian isokaan ei saa olla ku sitt ottaa syliin kiinni, eli tää on just.
      Vaikk pöytä on nättiä puuta niin välillä on kiva liinaakin pitää, on niinku uus ilme koko huoneella.

      Poista
  2. Ihana tupari-tapaaminen sinulla.

    VastaaPoista
  3. Kiitos emännälle järjestelyistä ja muille hyvästä seurasta. Kyllä tuollaiset tapaamiset aina piristää kun samalla saa ihailla muitten kätten töitä.

    VastaaPoista
  4. Kivalta vaikuttaa teidän neuletapaaminen :) Ja se sun pyöreä pöytä on niin ihanan suuri, että siihen mahtuukin hyvin kokoontumaan :) Ja kiitos kattavasta laivaesittelystä...

    VastaaPoista
  5. Kiva pöytäliina. Jotenki nyt kun päiväkin on jo vähän pidentynyt kaipaa jotain kevyempää. Kavereita on aina kiva tavata. Tuskin kauheasti erehdyn kun luulen, että suppikset oli Saaresta kotosin?

    VastaaPoista
  6. Kiitos edellisestä raportista, jotta tietää varautua josko joskus taas noille retkille suunnistaa ;)
    Oi mitä herkkuja ja tuliaisia oletkaan saanut :) Isolle pöydälle voi joskus olla tarvetta ja ihanan värikäs ympäristö ;)
    Mä varmaan pörräilen huomenna Itiksessä.

    VastaaPoista
  7. Upea toi pöytäliina. Kiitos kun kutsuit ja tavataan taas. Mulla tullee vähän kiirus lauantaisin kun rida siirtyi lauantai aamuun, mutta tuun sit vähän myöhässä, ainakin ens kerralla jos Tintti tosiaan tuo rukin ja mua vähän opastaa "auttaa kädestä" pitäen (tai siis no mä oon vielä värttinä vaiheessa), hinku mulla on kova oppia kehräämään. Ja nyt tuli kyllä hinku taas Noroon, se on niin mun lanka ja Anun tekele jäi pyörimään päässä. Mäkin haluun! Ihana, kiva, toimiva kämppä sulla. Ja sä oot ihana, mut ei tosiaan jatkossa emmännälle mitään paineita - ei tarvii meitä ruokkia. Ps. olen nyt jättämässä tammikuun Tallinnan matkan väliin, tilasin senkin edestä lankaa - noroja - netistä ;)

    VastaaPoista
  8. Kiitos, että saatiin tulla kauniiseen uuteen kotiisi! Oli mukava tavata ihan uusiakin tuttavuuksia.

    VastaaPoista
  9. Onpas leppoisannäköistä neuletapaamista pidetty pirteässä kauniissa ympäristössä. Herkkuja on ollut monenmoista, tarjoilu pelannut. Toki ymmärrän että eikös ne jutut ja yhdessäolo ja tekeminen ilo olekin pääasia, mutta joskus tulee poikkeuksia niinkuin tämä teidän specialtapaaminen uudessa kodissasi.

    ps. Mä olin se kärpänen siellä ikkunalaudalla, hih, hauskaa oli, mutta tämä kotiinlento onkin jo hieman ankaraa tänne pohjoiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä huomasin, ett joku kärpänen täällä pörräs. Vähän tais olla kylmä lento takas mutta hyvä menit ettet joutunut sen mustarastaan saaliiksi, joka tässä lähistöllä öisin laulaa lurittelee. Sille ois varmaan kärpänen maistunut iltapalaksi.

      Poista
  10. Ihanat tuliaiset ja erityisesti tuo liina on upea. Oli varmasti hauska neuletapaaminen!

    VastaaPoista
  11. Laitan tuon päivämäärän ylös :)
    Tämä viikonloppu oli pyhitetty lötköttelyyn ja niin mä lötköttelinkin :)

    VastaaPoista
  12. Teillä oli varmasti mukava tapaaminen ja aika kivoja tuparilahjojakin sait.

    VastaaPoista
  13. Kiitos Kristiina kommentista blogissani, kiva kun edes katselu on mukavaa.
    Mutta uskonpa, että sinuakin luovana ihmisenä voisi kiinnostaa se Satusivellin, käväise kurkkaamassa http://satusivellin.blogspot.fi/
    Ja Mandalan salaisuuksia selvitetään täällä http://mandalamanday.blogspot.fi/

    Ja juu, meinas pikkukärpäsen siivet jäätyä, nytkin on -25 astetta. Mie luulin että mustarastaat laulelee vasta keväällä, kotiinpaluu oli siis elintärkeää sanan varsinaisessa merkityksessä.

    VastaaPoista
  14. 16.2. on myös askartelumassakurssi ihan kivalla. Voi voi kaikki kiva sattuu aina samaksi päiväksi. En tiedä maltanko tuonne kurssille osallistua kun kaikkea muutakin pitäisi harrastaa.

    VastaaPoista
  15. Mukavalta ja leppoisalta näytti PPP kokoontuminen!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.