perjantai 22. helmikuuta 2013

Pyykkipäivä ja kissakuvia

 H a a u u k o o t u u s  . . .

Tääll on niin kiva pyykätäkin, asumisen lisäks. Mulla ei oo omaa pesukonetta mutt tääll on pesutupa. Siell on yks iso kone, kuivauskone ja kuivaushuone. Hyvin saa varattuu ajan ja se maksetaan puhelimella palvelunumeroautomaattiin soittamalla ja se maksaa euron/ koneellinen. Mun mielest on edullinen hinta ku mulle riittää kerran kuussa pari koneellista. Jos ostais koneen niin pitäis se maksaa ja sitt viel sähkö. Tulis varmaan useemmin pestyy turhan vajaita koneellisia. Ja toi kone pysyy pultattuna lattiassa eikä kulje omia aikojaan ovelle vastaan niinku yks kone entises himass:) Piti aina olla valmiustilassa menemään istuun koneen päälle ett se pysy kylppäris.
Kuivaushuoneessa äkkiä pyykit puhkuu kuiviks tai silityskuiviks. Sitt himass on nasta silittää nyt ku mull on kunnon silityslautaki, ei keiku ja horju. Kylppäris on just kivasti tilaaki ja ei tarvii roudata lautaa ja rautaa mistään (niinku vanhas himas). Koko homma on nopsaan tehty, puhtaat vaatteet ja pyyhkeet kaapeissa ja naulakoiss.

 X X X X X


Mä laitan nyt pläjäyksen Halin kuvia ku on tullut taas räpsittyä. Mä kävin sen kanss viime pyhänä Musti & Mirri kaupass ku siell oli Hesyn esittelyä yms. happeninkiä. Ei Hali koko matkaa sinne kävelly, kannoin välillä. Mutt siell kaupassa se oli ku ois useinkin ollu eläinkaupassa! Kulki ja tutki kaikki paikat uteliaana, valjaat ei sitä ollenkaan haitannu, ei se niitä huomannu muuta ku sitt ku mä en sitä jonnekin koloon päästäny menemään. Se kävi jopa katsomassa Hesyn esittelypöydällä esitteitä, heh. Koiriakin kaupassa oli muutama mutt ei ne Halin eloa ja oloa hetkauttaneet. Kiltisti tää katseli niitä ku ne pelkäs kissaa, hah.


Tää on kova poika köllöttelemään!



Oikein mukavaa viikonvaihdetta kaikille ihmisfaneilleni ja
nelijalkaisille kamuille karvoihin katsomatta, miau kurnauskis.

KS
ps: Ostin ihan laillista hevosta: sika+hevonen=metukka.

23 kommenttia:

  1. On sulla vaan kiva kissakaveri. Ja on hyvä, että pyykkikone on muualla, ettei Hali eksy koneeseen vahingossa.

    VastaaPoista
  2. Jep jep, Halissa on ihan selkeesti supermallin vikaa kun noin hienosti poseeraa <3

    VastaaPoista
  3. Kyllä tuo sinun Hali on suloinen.

    VastaaPoista
  4. Hali koilalle hali ihana kisu oikea koila

    VastaaPoista
  5. Ihana hali mukavaa seuraa.Minullakin on nyt kissa Justiina on 18 viikkoa vanha ja muutti meille maanantaina,joten viikko on kohta tutustuttu.

    VastaaPoista
  6. Hurjat hampaat Halilla nimim. omakohtaisesti koettu...ja hei...pinaattiahan siellä pilkistää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinaattihan se . . pianhan tuota neuloo ku on pelkkää oikeeta.

      Poista
  7. On tuo sun Hali tosi ihana. Kaikki muutkin kissaihmiset ovat tykästyneet kisuusi.

    VastaaPoista
  8. Voi kun tuo Hali on niin mainion näköinen. Tuo toiseksi alimmainen kuva nyt pisti vähän miettimään, että ei kait vaan Halilla ole pikkuisen ylipainoa? Tosin on niin epäedullinen kuva pitkänmalliselle eläimelle kuin olla ja voi. Tiedän, kun Ossikin näyttää pullukalta eikä sillä ole yhtään liikaa painoa. Mut on sun kisus silti aivan ihana. Terveisin M-L ja Ossi-mäyris.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mun piti kirjoittaa epäedullinen kuvaKULMA!!!

      Poista
    2. Jep, ymmärsin että k-kulma oli se tarkoitus. Juu, näyttää aikas paksulta. Sen yläpuolisessa kuvassa näkyy semmonen pullotus keskivartalossa ja semmonen sillä on näkyvissä kun seisoo neljällä tassulla. Oon kans katsonu ja kokeillu josko se on ylipainoa mutta en oo päässy selville. Paino on pysyny saman täällä asuessa. Osa ruuastahan on Light-raksua. Hali on kastroitu vasta 31.10. niin voisko olla siitä pieni lihominen normivartalosta? En tiedä, tyttökissat kuulemma vähän lihoo. Noh, mä meen täss keväällä eläinlääkärillä käymään, ihan vaan tarkastukseen, niin sithän varmaan saan tietää paljon tärkeitä asioita.

      Poista
  9. Hui mikä haukotus! Hienoja kuvia kissasta, jännä miten ne menee noin mutkalle, ihan kuin ei ois luita ollenkaan ;)

    VastaaPoista
  10. Kyllä on somis Hali :) Minäkin ostin laillista hevosta tänään, ihan kotimaista ja lähiruokaakin vielä, kylmäsavuhevosta naapuripitäjästä, oman kylän kaupassa shoppailin. Nam!

    VastaaPoista
  11. Ihanan 'vetkula'....siis tuo Hali :)

    VastaaPoista
  12. Voi suloisuutta, varsinkin viimeisen kuvan ilme on lyömätön! Silityksiä Halille!

    VastaaPoista
  13. Puhdas pyykki on parasta.
    Ota haaste vastaan blogistani.

    VastaaPoista
  14. Tuntuu hyvältä sun pesutupasi. Ihana,ihana,suloinen soma mussukka tuo Hali.

    VastaaPoista
  15. Ai mikä söpö punainen halikissa täällä lötköttelee!

    VastaaPoista
  16. Tuo sun kaverisi on niiiiin ihana, että kateeksi oikein käy ;)) Rapsuttele ja kerro terveisiä Savonmaalta.

    VastaaPoista
  17. Kivoja kuvia Halista taas :) Toi haukotus-kuva on ihan paras ;D Viiru pötköttelee just tollai selällään maha taivasta kohti!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.