keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Fillarilla! Vihdoinkin.


Vihdoinkin pääsin mun menopelillä liikkeelle! Täss yks ilta yritin pumpata mutt mitään ilmaa ei menny kumiin. Lopulta pumppukin hajos. Muutama tanakele siinä pääsi.
Tänään sitt Itiksen reissulla kävin Velo Oxygen Puhoksen fillariliikkeessä. Myyjä palveli erinomaisesti ja jaksoi vastata asiallisesti outoihin kysymyksiini. Nyt mulla on hyvä pumppu, joka toimii ja pienenä kulkee mukana ajeluilla, jos vaikka ilmantarve yllättäis. Kiitos pumppuexpertille;)

Jätskikolikot ja kamera taskuun ja menox. Mä olin max kilometrin päässä mun kotoa ja näin ihan hurjan paljon kaikkea. Oivoi, tiedän että lähistöllä on vaikka mitä kivaa. Ei tässä tänä kesänä kerkiä Kaunissaaressa notkumaan;) Uutuusjätski kaktus-päärynä-toffee ja mitä lie siinä oli. Ihan ok.

Pienet jollat oli jo harjoittelemassa

Palolaitos keräsi merestä pois öljyntorjuntavermeitään. Joku vene oli uponnut jäissä ollessaan ja muutama päivä sitä on nostettu. Artikkeli Metro-lehdessä.
Tuossa aidassa on ripustusrullat ja säilytyslaatikossa on niille kiskot. Kätevästi tuo saatiin laitettua laatikkoonsa odottamaan seuraavaa käyttökertaa.
 


Mikäs olis asuessa ku venepaikka olis oven edessä.

Kivoja istumapaikkoja rannassa.

Länsiväylän alkupäässä on vanha asuinalue: Westend. Täällä Itävälylän alussa on uusi alue: Eastend. Yhtä kalliita asuntoja molemmissa;)

Oih! Suomenlinnakin näkyy!

Kaiken merellisen vieressä kuitenkin kulkee stadin paras kulkuneuvo, oranssi metromato.
Kuvan keskellä olevien puiden takana on mun kotitalo.
Nykyaikainen "kummeli".

Huomenna, helatorstaina, on sitten kevään odotetuin päivä: klo 11.00 lähtee ensimmäinen vuorovene Kaunissaareen ja mä olen telttoineni siinä kyydissä! Jee!
KS

13 kommenttia:

 1. Oi, mitä maisemia. Kyllä sulla menee ainakin puoli kesää ympäristöön tutustuessa. Ja pyörällähän pääsee vaikka mihin.
  Mukavaa teltanpystytysreissua vaikka onkin huomiseksi luvassa sateen ripauttelua.

  VastaaPoista
 2. Voi ei, huomiseksi on luvassa sadetta! Toivottavasti saat teltan pystyyn ilman suurempia murheita. Tutunnäköisiä maisemia muuten, on tuolla suunnalla joskus muinoin itsekin tullut pyörittyä. :)

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoisa kuvia, kyllä pyörä on näppärä kulkuneuvo. Jokunen vuosi sitten meidän vanhimmat pojat asuivat Myllypurossa ja silloin tuli paljon metrolla ajeltua, käytiinkin ahkerasti siellä pääkaupungissa kun oli paikka missä yöpyä (yksiö tosin, patjoja mukana ja sopu sijaa antoi:)

  VastaaPoista
 4. Mukavia merellisiä näkymiä!
  Mielenkiintoista Helatorstaita!

  VastaaPoista
 5. Toivon sopivaa keliä teltan pystytyksen ajaksi, pidän peukut ja varpaat pystyssä (ainakin mielikuvissa) huomenna.
  Hienot on maisemat ja paikat kotisi ympäristössä ja fillari kulkemiseen paras vehje, muistathan laittaa kypärän päähäsi.

  VastaaPoista
 6. Ihania pyöräilyreittejä sinulla ihan kodin lähellä. Upeita kuvia!

  VastaaPoista
 7. Fillarointi on niin kivaa.Mä pyöräilen työmtkat.Ihanaa aamuvarhain ajella lintujen laulua kuunnellen.
  Kiva jos oot enemmän stadissa kesällä niin ehdittäis tavata,mut on saareenkin kiva tulla.
  Toivotaan ettei kauheesti sada huomenna.Mukavaa helatorstain muuttoa sulle.

  VastaaPoista
 8. Hienoja kuvia ja makeita reittejä sulla ihan kotikulmilla. Fillarointi olisi juu aika hauskaa. Täytyy joskus koettaa pysynkö pystyssä fillarilla, kun tuo tasapaino ei o kaikkein paras.

  Sun pitää pistää Hali johonkin sellaiseen koppaan, ettei se pääse loikkaamaan veks ja koppa kiinni fillariin. Hali voi vaikka tykätäkin. Terkkuja M-L ja Ossi-mäyris.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuota noin, mä oon vähän sillä silmällä katellu tuota uutta koppaa, että senhän varmaan saa hämähäkeillä pakkarille ja sitt me mennään Halin kanssa uusiin seikkailuihin:)

   Poista
 9. Kesäinen kulkuneuvo tuo fillari, mailma avartuu kivaan tahtiin.

  VastaaPoista
 10. Mukavaa leirinpystytystä saaressa! Sitten vaan Halikin mukaan, mahtaa olla sille tosi mielenkiintoista.

  VastaaPoista
 11. Kesä on siis alkanut! :oD
  Upeaa saarikesälomaa!

  VastaaPoista
 12. Multa meinasi mennä muut kuvat ihan sivu suun, kun jäin ihmettelemään KAKTUS-jäätelöä:DD

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.